Kategoriler
Emlak Magazin

Burcu Esmersoy’un zamdan kaçtığı iddialarına yanıtı gecikmedi

Burcu Esmersoy’un geçtiğimiz yıl Tarabya’dan ev kiraladığını ve bir yıllık süreyle kira bedelini 360 bin TL olarak ödediği açıklanmıştı. Geçtiğimiz günlerde magazin gündemine oturan güzel sunucunun kiradaki artışa karşı önlem aldığı belirtilmişti. Ancak ev sahibinin villanın kira bedeline zam yapmak istediği ve bu bedelin 3’te 2 olarak, en az 20 bin TL olması kararına vardığı iddialar arasındaydı. Magazin sayfalarını etkisi altına alan iddialara ilişkin yanıt vermekten kaçınmayan sunucu, hakkındaki iddiaları yalanlamıştır.

Burcu Esmersoy’un yıllık 360 bin liralık kira bedeli

Başarılı kariyerinin ardından son zamanlar hayat mücadelesiyle öne çıkan isimlerden birisi Burcu Esmersoy olmuştu. Aile hayatını Youtube sayfası Bana Göre TV’ye anlatan Esmersoy, KATARSİS isimli programda içini Gökhan Çınar’a döktü. Burada insanların sempatisini yeniden kazandığı görülen sunucunun başarılı kariyer yaşamı kadar özel hayatı da konuşuluyor. Burcu Esmersoy’un önceki gün bir güzellik merkezinden çıktığını gören magazin muhabirleri objektifleri üzerine çekti. Merkezde işlem sonrasında 1.5 saat kapıda beklemeyi tercih eden Esmersoy, burada kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bırakmadı.

İddiaların doğruluğu yok

Hakkında oluşturulan aylık 30 bin TL üzerinden Trabya’da bir villada kiracı olduğu hakkındaki haberleri okuyan Burcu Esmersoy’un iddialara yanıt vermekten çekinmediği görüldü. Ev sahibinin 20 bin TL daha zam yapmak istediğine dair haberleri reddeden sunucu, “Böyle bir şey yok, yalan” cevabını verdi. 20 bin TL’lik zamdan kaçtığı haberlerine karşılık her gün hakkında acayip haber içerikleri oluşturulduğunu belirten Esmersoy, “İzlensin, konuşulsun, tıklansın diye çok uğraşıyorsunuz benimle. Şanım Yürüsün” açıklamasında bulundu.

Banu Alkan hakkındaki soruyu yanıtsız bıraktı

Milliyet tarafından kaleme alınan Banu Alkan iddiasını yanıtsız bırakmayı tercih eden sunucudan kafaları karıştıran bir hamle geldi. Haberin detaylarında; Safiye Soyman, Banu Alkan ve Bülent Ersoy ile bir zamanlar yurt dışında gerçekleştirmiş olduğu ‘Dünya Güzellerin’ programında Alkan’ın onun hakkında söylediği sözler magazin dünyasını meraka sürükledi. Alkan’ın kendisi hakkında “İnşallah Türkiye’ye ölüsü gider” dediği iddiasının doğru olup olmadığını sorgulayan muhabirlere net bir cevap vermeyen sunucu, “Gidiyorum, hoşça kalın” yorumunda bulundu.