Kategoriler
Proje Haberleri

Burgaz Doğa Evleri satışları devam ediyor

Burgaz Doğa Evleri projesi cazip fiyatları ve kaliteli işçiliği ile sahiplerini bekliyor. Muğla’nın Datça İlçesi’nde yer alan proje Öbek İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Sitede, bahçe katı ve normal kat olmak üzere, 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için lütfen haberimizin devamını okuyunuz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Öbek İnşaat firması güvencesi ile tasarlanan projede üçer katlı bloklar yer almaktadır. Sitede bahçe katı ve normal kat olmak üzere 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tipleri mevcuttur. 1 artı 1 daireler brüt 60 metrekare büyüklüğünde olup, net büyüklüğü 47 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin brüt büyüklüğü 75 ile 90 metrekare arasında değişirken net büyüklüğü 60 ile 65 metrekare arasındadır. Site, 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlamaktadır. Otopark ihtiyacınızı karşılamak için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özellik mevcuttur. Daireler arası ısı ve ses yalıtımı uygulanmıştır. Isıtma sistemi olarak soba kullanılmaktadır ve daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi de mevcuttur. Banyolarda Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Laminat ve seramik zeminler ise daire içinde kullanılmaktadır.

Burgaz Doğa Evleri konumu hakkında

Muğla’nın Datça İlçesi’nde yer alan proje Datça Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik Datça, Ege’nin incisi Akdeniz’le Ege’nin birleşim noktasında yer alan eşsiz koyları ve mavi bayraklı plajları ile dünyaca ünlü bir doğa harikasıdır. Konutlar, Datça’nın en gelişmiş lokasyonlarına ve temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz pek çok alana yakın konumdadır.

Burgaz Doğa Evleri fiyatları ne kadar?

Burgaz Doğa Evleri projesinde konutlar banka kredisine uygun yapıdadır. Ayrıca fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 75 metrekare olan 2 artı 1 bahçe katı dairelerin fiyatı 2.850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 90 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.975.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(542) 689 32 80 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…