Kategoriler
Toki Haberleri

Bursa, Yalova, Bayburt ve Manisa kura çekiliş sonucu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından konut projelerine ait kura çekilişleri son hızda devam ediyor. Sürecin konut sahibi olmak isteyenler tarafından yakından takip edildiği bilinirken, 18 Haziran 2020 tarihli konut kuraları 4 il için de tamamlanmıştır. 100 bin yeni sosyal konut projesinde yer alan Bursa, Yalova, Bayburt ve Manisa illerine ait çekiliş sonuçlarını sizler için paylaşıyoruz. Böylece hak sahibi olup olmadığınızı verilen linkler üzerinden kolaylıkla sorgulayabilirsiniz.

Toki Konutları, 100 bin yeni sosyal konut projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Aynı zamanda paylaşılan linkler üzerinden başvurusu kabul edilmeyenlerin listesini de görebilmek mümkün.

TOKİ Konutları Kura Sonuç Listesi

TOKİ’nin konut kura çekilişleri resmî web adresi üzerinden canlı yayın olarak sizlere aktarılmaktadır. Bir sonraki kura çekilişlerini takip etmek isteyenler belirli tarih ve saatlere uygun kuraları yakından takip edebilir. 18 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilen Bursa, Yalova, Manisa ve Bayburt illerine ait çekiliş sonuçlarına ise aşağıdaki linkler aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Bursa, Yalova, Manisa ve Bayburt için belirlenen kura çekiliş saatleri

TOKİ tarafından yapılan kura çekilişleri 18 Haziran 2020’de canlı yayın üzerinden tamamlanmıştır.

Bursa Gemlik TOKİ konutları için belirlenen çekiliş saati 10:00

Yalova Merkez TOKİ konutları için belirlenen çekiliş saati 13:00

Bayburt TOKİ konutları için belirlenen çekiliş saati saat 15:00

Manisa Yunusemre TOKİ konutları için belirlenen çekiliş saati 16:00′ olarak belirlenmiştir.

Hak sahibi olmayanlar için para iadesi bulunuyor

Listede adını göremeyenler yapılan çekilişte hak sahibi olmamış sayılmaktadır. Bu nedenle vatandaş konut başvuruları için yapmış olduğu önden ödemeyi yeniden talep edebilir. Türkiye Halk Bankası A.Ş. ile gerçekleştirilen başvuru ödemelerine ilişkin para iadesini almak için banka şubesine gitmeniz gerekmiyor. Pandemi kapsamında belirlenen yeni tedbirlerin sonucunda kişi, internet sitesi üzerinden kolaylıkla parasını iade alabilir.