Kategoriler
Proje Haberleri

Büyük Bir Kentsel Dönüşüm: İstova

Yamaç Yapı bünyesinde İstanbul Kağıthane’de oluşturulan proje, yeni konut fırsatlarını beraberinde doğuruyor. İstova adı verilen konut projesi alıcıları için adeta yok yok niteliğinde. 4 Blok, 14 katlı binalar ve her birinde tamı tamına 523 daire bulunmaktadır. Bununla birlikte özellikle alışveriş severlerin odak noktası olacak bir alışveriş merkezi ve yüz ticari ünite müşterilerine dolu bir yaşam olanağı sağlıyor.

Büyük Bir Kentsel Dönüşüm Projesi

1995 yılından bu yana faaliyetini koruyan Yamaç Yapı, bölgenin en büyük kentsel dönüşümüne el atıyor. 14 katlı binalar, yaşam alanınıza uygun 4 ayrı blokta ve 523 daire ile temmuz ayı itibariyle satışa hazırlanmaktadır.

İster bekâr ister kalabalık bir aile olun her blokta kendinize ait bir yer bulacağınızın garantisi şimdiden veriliyor. 1+1’den başlayan daireler, seçeneklerini 5+1 ile kapatıyor. Minimal bir yaşamdan, ferah bir alana kadar her türden daire boyutları mevcuttur. Yamaç Yapı tarafından isteyene 60 metrekare, isteyene ise 285 metrekare arasında bir yaşam konforu sağlanmıştır.

Marmara Yolları

Kağıthane’nin en büyük avantajı ise yeni yapılan Marmara Yolları’dır. Burayı bir merkeze dönüştürmekle kalmamış, herkesin sahip olmak istediği yaşam alanlarını da beraberinde getirmiştir. İyi bir konumda oluşturulan İSTOVA projesi; hastaneler, alışveriş merkezleri ve üniversitelere yakınlığı ile yine sizin kazanmanızı sağlıyor.

Sanayi Bölgesi Dönüşüm İçinde

İstanbul’un 1950’lerden bu yana sanayi bölgesi olarak bilinmiş Kağıthane, artık konutlara ev sahipliği yapmaktadır. Bu kentsel dönüşüm ile sanayi bölgesine elveda demenin vakti geldi. Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç, konuşmasında özellikle son on yılın Kağıthane için kazandırılan bu büyük dönüşümün öneminin altını çizmiştir. Sözlerini şimdiye kadar bölgedeki en büyük kentsel dönüşüm projesini yapmalarının haklı gururunu taşıdığını söyleyerek sonlandırmıştır.

Proje Detayı

Çevresinde kapalı yüzme havuzu, çocukların son derece keyif alacağı oyun alanları, sauna ve fitness merkezi bulunmaktadır. Site içerisindeki güvenlik ve destek arttırıcı kameralı güvenlik, kapalı otopark ve yürüyüş parkurları vatandaşların hayat kalitesini arttıracaktır.

Isınma tipi merkezi sistem, ısı pay ölçerdir. Zemin etüdü sağlanmış, deprem yönetmeliğine, yalıtım yönetmeliğine uygun ve denetimden geçmiştir.

910.000 TL başlayan fiyatlarla sizde yer alabilirsiniz.

Daha Detaylı Bilgi İçin

Tel: 0212 295 72 95

Adres: Hamidiye Mah. Serdar Sok. Kağıthane-İSTANBUL