Kategoriler
Proje Haberleri

Cadde 25 Şanlıurfa’da taksit imkanı

Şanlıurfa ilinin merkez bölgesinde Cadde 25 Şanlıurfa projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Ömer Bayram GYO firmasının imzası ile inşa edildi. Birçok açıdan alıcıların dikkatini çeken projede çalışmalar tamamlandı. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje bölgedeki birçok konut projesinden bu yönü ile farklılık yaratıyor. Bu sayede projede yer alan konutlar beklemek istemeyen ve zaman sıkıntısı çeken konut alıcılarının ilgisini çekmekte.

Tek bloktan meydana gelen projede dairelerin yanı sıra ticari konutlar da bulunuyor. Yedi katlı olarak inşa edilen bloğun girişinde ticari konutlar bulunmakta. Proje bünyesinde 7 adet konuta yer verecek şekilde tasarlandı. Her dairenin kendine özel balkonu bulunuyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede bulunan konutlar tek bir daire tipinden meydana gelecek şekilde hayata geçirildi. Proje kapsamında inşa edilmiş olan dairelerin büyüklükleri de aynı şekilde tek bir plandan oluşacak şekilde meydana getirildi. Cadde 25 Şanlıurfa projesinde yer alan konutlar 4+1 daire tipinde inşa edilmiş durumda. Bahsi geçen 4+1 dairelerin büyüklükleri ise 280 metrekare olarak belirlenmiş durumda.

Projede yer alan daireler mortgage planına sahip durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları daire tipleri ve büyüklüklerine bağlı olarak ücretlendirildi. Cadde 25 Şanlıurfa projesinde metrekare fiyatı 2 bin 143 TL olarak belirlendi. Projede yer alan konutlar 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Taksitlendirme ile konut sahibi olunabilir.

Projede yer alan ayrıcalıklar neler?

Proje kapsamında alıcılar için birçok ayrıcalık da hayata geçirildi. Örneğin site sakinleri için çocuk oyun alanları ve sosyal alan bulunuyor. Projede yer alan konut sahipleri için kapalı otopark hizmeti sunuluyor. Daireler ısı yalıtımına sahip ve deprem yönetmeliğine uygun.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon:0 532 490 85 93