Kategoriler
Proje Haberleri

Cadde Park 4 Aralık 2022’de teslim

Cadde Park 4 projesi yatırım açısından cazip olan ve gün geçtikçe değeri artan bir lokasyonda yükselmektedir. Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer alan proje ZRS İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 ara kat daireler ile 3 artı 1 ve 4 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

ZRS İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede modern yapıda 3 katlı tek blok konumlandırılmıştır. Bu blokta ise 3 artı 1 ara kat daireler ile 3 artı 1 ve 4 artı 1 dubleks daireler yer almaktadır. Bunun yanı sıra cadde üzeri mağazalar mevcuttur. Satışa sunulan 3 artı 1 ara kat dairenin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekare olmaktadır. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Ebeveyn banyosu, duşakabin, vestiyer, PVC doğrama ve Wi-Fi gibi pek çok farklı yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanması yapılmaktadır.

Cadde Park 4 konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Başiskele İlçesi Sahil Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Değerli bir lokasyonda yer alan bu konutlar deniz manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market ve park bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Cadde Park 4 fiyatları ne kadar?

Cadde Park 4 projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 2.175.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin tesliminin Aralık 2022 tarihinde yapılması planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 715 06 16 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…