Kategoriler
Proje Haberleri

Cadde Seyir Tepebaşı son 4 daire satışta

Cadde Seyir Tepebaşı projesi bulunduğu caddenin en iddialı konut projesi olmak özelliği taşımaktadır. Projenin konumu Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Cemil Nazlı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında tek blok üzerinde toplam 30 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler ise 2 artı 1, 3 artı 1, 3 artı 1 dubleks ve 4 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Bahsi geçen proje hakkında detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Cemil Nazlı İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede 7 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blok içerisinde toplam 30 adet daire ve 5 adet ticari ünite yer almaktadır. Bu daireler ise 2 artı 1, 3 artı 1, 3 artı 1 dubleks ve 4 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca, görüntülü diafon ve şifreli bina giriş sistemleri gibi güvenlik önlemleri de mevcuttur. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Isı, su ve ses yalıtımı için gerekli müdahaleler, özenle yapılmaktadır. Konutlar, birinci sınıf Çamsan laminant parke, Seramiksan marka seramik ve fayanslarla donatılmıştır. Aynı zamanda Calisco mutfak tezgahı, son trend mutfak dolapları gibi özelliklere sahiptir. Tüm daireler iç kapılar ve NSK Geo serisi bataryalar gibi kaliteli malzemelerle donatılmıştır. Bunun yanı sıra tüm dairelerde vestiyer yer almaktadır.

Cadde Seyir Tepebaşı konumu hakkında

Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi’nde yer alan proje Tunalı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje Gaffar Okkan Caddesi Yenibahçe Sokak’ta köşe konumdadır. Aynı zamanda tramvay durağı, otobüs durağı ve alışveriş merkezleri gibi olanaklara yakın mesafededir. Espark Alışveriş Merkezi’ne 20 dakikalık yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Bunun yanı sıra Sıhhiye Kavşağı’na (Kanal 26) yürüyerek sadece 7 dakika uzaklıktadır.

Cadde Seyir Tepebaşı fiyatları ne kadar?

Cadde Seyir Tepebaşı projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Son 4 daire kalan projedeki 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.799.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0534 352 88 33 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…