Kategoriler
Proje Haberleri

Cadde Vitrin Niğde fiyat

Adından da anlaşılacağı gibi Niğde şehrimizde Cadde Vitrin Niğde projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Konfor Yapı imzası ile yaşama kazandırılıyor. Niğde ilinin merkez bölgesinde yükselmekte olan proje lokasyonu itibariyle öne çıkıyor.

Projede dairelerin yanı sıra cadde mağazaları da yer alıyor. İsmini yansıtacak şekilde tasarlanan Cadde Vitrin Niğde projesinde cadde üzerinde ticari konutlar bulunuyor. Projede iki konut bloğuna ek olarak cadde mağazalarının sergilendiği bir bölüm bulunuyor. Projede yer alan konut blokları on altı katlı olarak tasarlanmış durumda. Bahsi geçen projede dairelerin yanı sıra dükkanlar da bulunduğu için, bu yönüyle bölgede bulunan birçok projeden bir adım daha öne çıkıyor. Çünkü proje bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan, ticari konut ihtiyacını da karşılayacak buna yanıt verecek şekilde inşa ediliyor. Proje, bünyesinde 82 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede bulunan konutların özellikleri birbirlerinden değişiklik gösterecek şekilde tasarlandı. Bahsi geçen projede iki farklı daire tipi bulunuyor. Cadde Vitrin Niğde projesindeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiyor.

Projede yer alan konutlar 3+1 ve 4+1 daire tipinde olacak şekilde planlanmış durumda. Bahsi geçen 3+1 konutlar 170 metrekare olarak tasarlanmış vaziyette. Projede yer alan 4+1 konutlar ise 200 metrekare olacak şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde alıcılarına sunuluyor. Cadde Vitrin Niğde projesinde yer alan 3+1 daireler 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 4+1 konutlar ise 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutlardan dilediğinizi taksitlendirme seçeneği ile alabilir, konutlara sahip olabilirsiniz.

Projede bulunan konutların 2019 yılı içerisinde alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 532 242 85 59