Kategoriler
Proje Haberleri

Çağrı Prestige Park 2 projeden satış avantajları başladı

Çağrı Prestige Park 2 projesi her türlü kalite farkı düşünülerek tasarlanmış modern bir konut projesidir. Projenin konumu Sakarya’nın Serdivan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Çağrı Yapı Dekorasyon tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 blok 42 adet daire ve 4 adet dükkan bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Çağrı Yapı Dekorasyon güvencesi ile tasarlanan proje kapsamında her biri 3 katlı olmak üzere 4 adet blok yükselmektedir. Söz konusu bloklarda 42 adet daire ve 4 adet ticari alan yer almaktadır. Üstelik daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 arı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 155 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 125 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Site içerisinde özenle tasarlanmış bir peyzaj düzenlemesi yer almaktadır.

Bloklar asansör sistemi ve merkezi uygu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar balkonlar dahil yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Geniş salon ve odalar sahip projedeki tüm odalarda ve antrede gizli ışık tavan uygulaması yapılmaktadır. Akrilik mutfak dolabı, Çimstone tezgah, ankastre mutfak seti, ebeveyn banyosu ve duşakabin gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra derzli laminat parke ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Konutlarda bulunan malzemelerin tümünün modeline ve rengine siz karar verebilirsiniz.

Çağrı Prestige Park 2 konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Serdivan İlçesi Kemalpaşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje, ilçeyi tepeden gören bir manzaraya sahiptir. Büyük bir park alanının yanında yer almaktadır. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı, sağlık kuruluşları, eğitim kurumları ve spor salonu bulunmaktadır. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Çağrı Prestige Park 2 fiyatları ne kadar?

Çağrı Prestige Park 2 projesi henüz inşaat aşamasında olup projeden satış avantajları mevcuttur. Ayrıca fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 155 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Proje teslim tarihi Nisan 2023 olarak planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (264) 211 36 81 veya 0 (533) 724 21 86 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…