Kategoriler
Proje Haberleri

Çakır Tower Ünye 0.69 kredi imkanı ile satışta

Çakır Tower Ünye projesinde avantajlı satış seçenekleri sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Ordu’nun Ünye İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Çakır İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde tek blok ve 140 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin ise 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Oldukça lüks yapıdaki bu proje hakkında detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Çakır İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje kapsamında 10 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blokların içerisinde toplam 140 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 4 tip konut seçeneğinden oluşmaktadır. Daire tipleri ise 1 artı 1, 2 arıt 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 114 ile 118 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 173 metrekare olmaktadır. Sitedeki konutlar için 7 gün 24 saat kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sunulmaktadır. Ayrıca araçlarınız için otopark alanı bulunmaktadır.

Sosyal aktiviteler için açık yüzme havuzu, kamelyalar, spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi birçok olanak mevcuttur. Proje asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi pek çok özellikle donatılmıştır. Engelli bireylerin de yaşamlarını kolaylaştırmak için uygun düzenlemeler yapılmıştır. Konutlar arasında ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlarda yerden ısıtma sistemi de bulunmaktadır. Dairelerin giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır.

Çakır Tower Ünye konumu hakkında

Ordu’nun Ünye İlçesi’nde yer alan proje Atatürk Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ankara Oteli’nin karşısında yer almaktadır. Bu sayede şehir merkezine ve pek çok noktaya kolayca ulaşım sağlamak mümkündür. Bunun yanı sıra yakın çevresinde pek çok alışveriş merkezi, market, restoran ve kafe gibi yerler bulunmaktadır.

Çakır Tower Ünye fiyatları ne kadar?

Çakır Tower Ünye projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Konut fiyatları, konut tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

Projede yer alan brüt 114 metrekare 3+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

160 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 200 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca brüt 160 metrekare 4+1 dairelerin fiyatları  2 milyon 200 bin TL’den başlamaktadır. Söz konusu projede dairelerde 0.69 kredi ile 15 yıl vade imkanı bulunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0544 558 40 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…