Kategoriler
Proje Haberleri

Çamlık Life projesinde sıfır faiz kampanyası

Ordu ilinin Ünye ilçesinde Çamlık Life projesi hayata geçiriliyor. Projede yer alan konutlar Gürsoylu Grup imzası ile yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projede bulunan konutların çalışmalarının ise gelecek yıl tamamlanması planlanıyor.

Üç bloktan meydana gelen proje, bölgedeki daire ve ticari konut yani dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde inşa ediliyor. Alıcılarına dairelerin yanı sıra dükkanlar sunması ve meydana geldiği üç bloğun altındaki konutların tümünün dükkan olarak yaşama kazandırılması alıcıların ilgisini çekiyor.

Projede yer alan konutlar yedişer katlı olacak şekilde tasarlanmış durumda. Çamlık Life projesi bünyesinde 136 konuta yer verecek şekilde inşa ediliyor.

Projede bulunan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar üç farklı tipte inşa ediliyor. Bahsi geçen konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak yaşama kazandırılıyor. Çamlık Life projesinde yer alan 2+1 konutlar 156 metrekare büyüklüğe sahip olacak. Projede bulunan 3+1 konutlar ise 195 metrekare büyüklükte inşa ediliyor. Son olarak da projedeki 4+1 konutlar 207 metrekare olarak alıcılarına sunulmakta.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Çamlık Life projesinde yer alan 2+1 tipteki konutlar 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 konutlar ise 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede yer alan 4+1 konutlar da 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Çamlık Life projesi ödeme planı nedir?

Proje kapsamında konut sahibi olmak isteyen alıcılar için firma tarafından bir kampanya başlatıldı. Bu kampanya kapsamında projeden konut alacak yatırımcı veya alıcılar için 24 ay taksit imkanı sunuluyor. Bu 24 ay taksit imkanında ise bankasız ve kefilsiz olarak alıcılara bir fırsat veriliyor. Üstelik tüm bu süreçten sıfır faiz ile faydalanabilirsiniz.

Projenin 2020 yılının Haziran ayında alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 850 549 73 13