Kategoriler
Proje Haberleri

Çamlık Vena Acıpayam sınırlı sayıdaki dairelerle satışta

Çamlık Vena Acıpayam projesi kaliteli, estetik ve sağlam yapısı ile Ömer Faruk Yıldız İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu ise Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde 2 blok yükselmektedir. Bu bloklarda 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ömer Faruk Yıldız İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen projede biri 3, diğeri 4 katlı olmak üzere 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bahsi geçen blokların içerisinde ise 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 137 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 96 metrekare olmaktadır. Adeta yazlık havasında bir yaşam konforu sunan projede sınırlı sayıda daireler sahiplerini bekliyor. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Tüm bloklarda asansör sistemi ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özellik bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliğine sahip olmakla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, duşakabin, Hilton lavabo, kiler, vestiyer ve PVC doğrama gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bununla birlikte her daireye laminat zemin uygulaması yapılmaktadır.

Çamlık Vena Acıpayam konumu hakkında

Konut projesinde, Denizli’nin Acıpayam İlçesi Yukarı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Stadyum üzerinde konumlanan proje Bim Market yanında yer almaktadır. Üstelik merkezi konumda yükselen proje doğa manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı, spor salonu, hastane, sağlık ocağı ve eczane mevcuttur. Bunun yanı sıra cadde üzerinde konumlanmasıyla dolmuş ve minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Çamlık Vena Acıpayam fiyatları ne kadar?

Sınırlı sayıdaki daireleri ile sahiplerini bekleyen Çamlık Vena Acıpayam projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 137 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.250.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0 (532) 246 04 44 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…