Kategoriler
Emlak Haberleri

Çamlıtepe Konakları Mudanya’da yükseliyor

Günayoğlu İnşaat tarafından Bursa İl, Mudanya İlçesi, Millet Mahallesi’nde hayata geçirilen Çamlıtepe Konakları projesinde satışlar başladı.

4 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen Çamlıtepe Konakları Bursa projesi toplam 45 adet daireden meydana geliyor.

Bursa Mudanya’da deniz ve orman manzarasına hakim konumda inşa ediliyor. Projede birbirinden bağımsız 45 ünite yer alıyor. Çamlıtepe Konakları’nda 2+1 ve 4+1 dubleks daireler yer alırken dairelerin büyüklükleri 115 metrekare ile 230 metrekare olarak tasarlandı. Projede kapalı yüzme havuzu ve fitnes salonunun yanı sıra saun

2+1, 4+1 olmak üzere toplam iki tip daire seçeneklerine yer verilen Çamlıtepe Konakları Mudanya projesinde yer alan dairelerin en küçüğü 115 metrekare olarak tasarlanırken en büyük daire alanı ise 230 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Çamlıtepe Konakları Mudanya projesinde 2+1 daire fiyatları 275 bin TL’den, 4+1 daire fiyatları ise 580 bin TL’den başlıyor.

3 konut bloğundan meydana gelen Çamlıtepe Konakları projesinde kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness salonu gibi alanlar yer alıyor. Projenin 2018 yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi bekleniyor.

Tel: 0224 372 14 36