Kategoriler
Proje Haberleri

Can Towers Mamak satışları devam ediyor

Can Towers Mamak projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Mamak İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Can İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 ve 7 artı 2 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 artı 1 ve 7 artı 2 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekare ile 225 metrekare arasında değişmektedir. 7 artı 2 dairelerin büyüklüğü ise brüt 450 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye ait 1 adet otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, bay-bayan ayrı spor salonu, sauna ve buhar odası, kreş, çocuk ve bebek oyun alanları bulunmaktadır. Ayrıca toplantı salonu, eğlence odası, hanımlar lokali, kütüphane ve TV odası yer almaktadır. Bunun yanı sıra yürüyüş alanları, mini futbol, basketbol ve voleybol sahası, şelale ve çardak bulunmaktadır.

Site görevlisi, asansör, yük asansörü, Sprink, sığınak, jeneratör, su deposu ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer mevcuttur. Dairelerde cam balkonlar yer almaktadır. Daire tipine göre kiler bulunmaktadır.

Can Towers Mamak konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Mamak İlçesi General Zeki Doğan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Can Towers Mamak fiyatları ne kadardır?

Can Towers Mamak projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Satılık daire fiyatları, daire tipine, büyüklüğüne, bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

Brüt 225 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 450 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca brüt 250 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 600 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0312 364 65 98 veya 0542 554 50 98 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…