Kategoriler
Proje Haberleri

Çanakkale Beyaz Villaları son villalar satışta

Çanakkale İli, Lapseki İlçesi, Adatepe Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Beyaz Villalar Yapı Kooperatifi firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje lüks dubleks müstakil villaları ile dikkat çekmektedir. Çanakkale Beyaz Villaları konut projesi yapım aşamasında olup ayrıca villaların ilk fiyat fırsatları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Çanakkale konut projesi Adatepe Mahallesi’nde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi 240 adet müstakil villadan meydana gelmektedir. Villalar farklı cephelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda villa içlerinde Amerikan mutfak, ebeveyn banyosu, 2 adet tuvalet gibi olanaklara sahiptir. Projede 1,2,3,4,5,6 ve 9. Etapların satışları tükenmiştir. 7,8 ve 11. Etap satışları ise devam etmektedir. Boğaz manzarasına sahip olan terasa sahip son villaların satışları devam etmektedir.

Özel güvenlikli, boğaz manzaralı, Çanakkale Köprüsü manzaralı proje, sosyal olanaklar açısından da zengindir. Site içerisinde her villaya ait müstakil havuz, müstakil otopark ve müstakil bahçe yer almaktadır. Bunların yanı sıra sosyal yaşam alanları ve spor kompleksi de site içerisinde yer alan diğer donanımlardır. Çanakkale Beyaz Villaları konut projesinde villaların inşası devam etmekte olup projede tek tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Bu villalar 3+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villalar brüt 202 metrekare alana sahiptirler.

Çanakkale Beyaz Villaları fiyatları ne kadar?

Çanakkale konut projesinde yer alan villaların fiyatları özel satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan villaların fiyatları 945bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca villa satışlarında taksitli ödeme seçenekleri de sunulmaktadır. Bunun yanı sıra 3 yıl faizsiz, vade farksız kira öder gibi villa sahibi olma fırsatı da verilmektedir.

Çanakkale Beyaz Villaları nerede yer alıyor?

Konut projesi Lapseki’de Adatepe Mahallesi’nde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje 1915 Çanakkale Köprüsü’nün yanı başında, Bursa-Çanakkale Otoyolu’na da komşu bir lokasyonda yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 645 27 22 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…