Kategoriler
Proje Haberleri

Canan By Algün banka kredisine uygun satışlar

Canan By Algün projesi dikkat çeken mimari tasarımı ile Nejat İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Düzce’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Az katlı, yatay mimariye sahip proje kapsamında 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Az katlı ve yatay mimari anlayışı ile tasarlanan projede 3 katlı tek blok yükselmektedir. Bahsi geçen blokta 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 198 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 144 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Asansör, hidrofor, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, giyinme odası, duşakabin ve Hilton lavabo gibi pek çok özellik yer almaktadır. Fiber internet ve Wi-Fi mevcuttur. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Canan By Algün konumu hakkında

Proje, Düzce’nin Merkez İlçesi Kültür Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Rasim Betir Paşa Bulvarı ve Mehmet Akif Caddesi kesişim noktasında yükselmektedir. Çevresinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Canan By Algün fiyatları ne kadar?

Canan By Algün projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 198 metrekare olan 3 artı 1 daireler 2.200.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca projede yüzde 8 KDV’li fatura kesilecektir. KDV hariçtir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (380) 523 95 45 veya 0 (532) 417 11 84 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…