Kategoriler
Proje Haberleri

Capital Country Life güncel fiyatlarla satışta

Capital Country Life projesi doğa içinde muhteşem bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Ankara’nın Gölbaşı İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik söz konusu proje MSK Grup Yatırım & İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. 246 dönüm içerisinde 76 adet 8 farklı tipte villa bulunmaktadır. Bu villalar ise 4 artı 2 ve 5 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

MSK Grup Yatırım & İnşaat firması ayrıcalığı ile geliştirilen proje 246 dönüm arazi içerisinde inşa edilmektedir. Bu alanın 129 dönümü içerisinde 76 adet 8 farklı tipte lüks yapıda villalar yer almaktadır. Modern mimarisi ile dikkat çeken villalar 4 artı 2 ve 5 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Üstelik bu villalar 3 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Satışa sunulan 4 artı 2 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 456 metrekaredir. Bununla birlikte 5 artı 2 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 559 metrekare ile 1.025 metrekare arasında değişmektedir.

Proje kapsamında 7/24 kamera sistemi ve özel güvenlik görevlisi bulunmaktadır. Her villaya özel açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Bahsi geçen projede 1.500 metrekareye kadar bahçe kullanım alanları yer almaktadır. Ayrıca çocuk oyun park parkları, tenis kortları, basketbol sahası, açık yüzme havuzu gibi sosyal alanlar dikkat çekmektedir. Profesyonel binicilik merkezinde açık havada at binme aktiviteleri bulunmaktadır. Aynı zamanda projede yaşayanlar Country Club’da keyifle vakit geçirebilecek ve açık hava alanlarında kafe ve restoranlarda dostlarını ağırlayabileceklerdir.

Capital Country Life konumu hakkında

Ankara’nın Gölbaşı İlçesi’nde yer alan proje Ballıkpınar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Köy Yolu üzerinde konumlanan proje doğa içinde muhteşem bir yaşam alanı sağlamaktadır. Üstelik şehir merkezine 30 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Capital Country Life fiyatları ne kadar?

Capital Country Life projesinde fiyatlar konut tipleri ve konutların büyüklüklerine göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 456 metrekare olan 4 artı 2 villa tipindeki konutların fiyatı 9.450.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 559 metrekare olan 5 artı 2 villa tipindeki konutların fiyatı 11.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 1.025 metrekare olan 5 artı 2 villa tipindeki konutların fiyatı 17.450.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0549 500 05 49 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…