Kategoriler
Proje Haberleri

Casa Mia Çorlu son daire sahibini bekliyor

Casa Mia Çorlu projesinde villaya eş değer yapıda lüks ve konforlu yapıda daireler yer almaktadır. Projenin konumu Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Ballıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 10.751 metrekarelik arsa alanı üzerinde 5 blok ve 30 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Bu eşsiz proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ballıoğlu İnşaat imzası taşıyan proje 10.751 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 3 katlı olmak üzere 5 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu blokların içerisinde ise toplam 30 adet daire yer almaktadır. Üstelik söz konusu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 190 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 170 metrekare olmaktadır. Villaya eş değer olarak tasarlanan bu projede bahçe kullanım alanları dikkat çekmektedir.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Projenin site içerisinde yer alan olanakları ise oldukça geniştir. Açık havuz, kafeterya, spor salonu, barbekü alanı gibi imkanlar, sakinlerin keyifli zaman geçirmeleri için idealdir. Aynı zamanda site içerisinde basketbol, tenis ve futbol sahaları, botanik bahçesi, kamelyalar, kapalı otopark, depo alanları ve elektrikli şarj sistemi de bulunmaktadır. Dairelerde ankastre set, kumandalı panjur sistemi, ısıcam, yerden ısıtma sistemi gibi donanımlar mevcuttur. Bunun yanı sıra teraslı zemin kat seçeneği de sunulmaktadır.

Casa Mia Çorlu konumu hakkında

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde yer alan proje Önerler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik söz konusu proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafede konumlanmıştır. Alışveriş merkezleri, marketler, restoranlar, kafeler, spor salonları, okullar ve sağlık kurumları kolayca ulaşılabilir konumda yer almaktadır.

Casa Mia Çorlu fiyatları ne kadar?

Casa Mia Çorlu projesinde kalan son 1 adet daire sahibini bekliyor. Brüt 190 metrekare olan 3 artı 1 dairenin fiyatı 7.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında daha detaylı bilgi almak için 0542 727 59 59 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız.