Kategoriler
Proje Haberleri

Casaba Evleri donatıları nelerdir

Antalya şehrinin gözde ilçelerinden Konyaaltı’nda Casaba Evleri projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Özpınarlar İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Bu sayede bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başaran projedeki konutlar zaman sıkıntısı olan alıcılara avantaj sağlıyor. Ayrıca, projedeki konutlar beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini çekiyor. Casaba Evleri projesi bünyesinde 313 konut barındıracak şekilde inşa edilmiş durumda. Bahsi geçen projedeki bloklar ise altı katlı olarak yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiyor. Casaba Evleri projesindeki konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak yaşama kazandırıldı. Projede yer alan 2+1 konutların büyüklükleri 120 metrekare olarak inşa edildi. Söz konusu olan projedeki 3+1 konutlar ise 130 metrekare olarak yaşama kazandırıldı. Bahsi geçen projedeki 4+1 konutlar da 220 metrekare olarak inşa edilmiş durumda.

Projede yer alan donatılar nelerdir?

Alıcılarına sunduğu donatılar ile adından söz ettiren proje bu yönüyle de ilgi çekiyor. Casaba Evleri projesinde yüzme havuzları, masa tenisi, bilardo salonu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, tenis kortu, mini golf gibi sosyal aktivite alanları yer alıyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Söz konusu olan projedeki konutlar Gürsu Mahallesi’nde inşa edildi. Casaba Evleri projesi 381Sokak, Boğaçay’da yer alıyor.

Projede yer alan konutların tümü hemen teslim durumunda.