Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Casamarin Mavi Plaj Urla 3 projesi denize sıfır konumda

Eruz Yapı tarafından Urla’nın denize sıfır konumunda inşa edilen Casamarin Mavi Plaj Urla 3 adlı projenin 2022 yılın mayıs ayında teslim edilmesi bekleniyor. Plajı ve havuzu bir arada barındıran proje, 2 bin 395 metrekare büyüklüğündeki arsa alanının içerisinde 26 adet daireyi barındırıyor.

Yatay mimarili; yeşil ve oturma alanlarının bulunduğu teraslı yapılar, projedeki üç adet bloku oluşturuyor. Güvendik Mahallesi’ne konumlandırılan projedeki az sayıda konut, masmavi deniz, yeşil alanlar ve modern strüktürler, konut sakinlerine huzurlu yaşamın kapılarını aralarken kendilerini özel hissettiriyor.

Casamarin Mavi Plaj Urla 3 projesinde metrekare değerleri

Ilık ve masmavi Ege Denizi’nin kıyısına inşa edilen projedeki bir odalı ve bir salonlu daire tiplerinin büyüklükleri 44 metrekare değerinden başlıyor. 4

Dört mevsim huzurlu bir hayat yaşatan ve manzarasıyla cezbeden projedeki iki odalı ve bir salonlu daire tiplerinin büyüklükleri, 52 metrekare değerine kadar uzanıyor. Söz konusu projedeki iki odalı ve bir salonlu konutların alanı, 44 metrekare değerinden başlarken bu dairelerin büyüklük alternatifleri 136 metrekare değerine kadar uzanıyor.

Projedeki dairelerin fiyatı ne kadar?

Eruz Yapı tarafından yükleniciliği yapılan ve konumuyla avantajlı bir durumda olan projedeki bir odaya ve bir salona sahip durumda olan konutların fiyatı, 875 bin Türk lirasından başlıyor. Bahsi geçen projedeki iki odaya ve bir salona sahip durumda olan dairelerin fiyatı, 1 milyon 575 bin Türk lirasından başlayan seçeneklerle potansiyel alıcılarına gösteriliyor.

Casamarin Mavi Plaj Urla 3 projesindeki ödeme seçenekleri

Projedeki taksitli satın alımlarda, ev fiyatının yarısı peşin olarak isteniyor. Kalan borcun ilk çeyreği önümüzdeki eylül ayında isteniyor. Borcun diğer bir çeyreği ise 2022 yılının Mayıs ayında ödeniyor.

Projenin adres ve iletişim bilgileri neler?

Adres: Güvendik Mah. 224. Sok. Urla/İzmir

Telefon: 0553 314 04 00

Telefon: 0232 768 36 36

Elektronik posta adresi: [email protected]