Kategoriler
Proje Haberleri

Casamarin Urla satışlara devam ediyor

İzmir ilinin bir ilçesi olan Urla’da yaratıcısının Eruz Yapı olduğu yeni bir konut projesi görücülerini bekliyor. Casamarin Urla adı verilen konut projesi İzmir’in şirin ilçesi Urla’da yükseldi. Ege’nin eşsiz güzelliğinin izlerini taşıyan bu lüks yapılar gelecekte adından fazlaca söz ettireceğe benziyor. Üstelik satın almaya karar verdiğiniz an hemen teslim ile anahtar elinizde.

Projedeki konut özellikleri nelerdir?

A segmentindeki konutlar, iki katlı lüks villalardan oluşmaktadır. Toplam 62 adet daire bulunan Casamarin Urla projesinde üç farklı villa tipi bulunuyor.

Projedeki 20 adet villa 2 oda 1 salondur. Küçük olduğunu düşünerek hemen vazgeçmeyin çünkü 162 metrekarelik bir alan sizleri bekliyor.

22 adet villadan 3 oda 1 salon villalar ise 184 metrekare bir alana sahip. Geriye kalan 20 adet villa 3 oda 1 salon, toplam 218 metrekaredir.

Proje iç özellikleri nelerdir?

Sadeliğin sıcak bir yapıya dönüştüğü Casamarin Urla projesinde, ev sahiplerini konfor ve huzur bekliyor. Teknolojinin üst seviye bulunduğu villalar aynı zamanda oldukça korunaklı. Yerden ısıtma sistemi ve multi inverter klima sistemi ile alıcısını şaşırtmaya devam ederken; gösterişli bir şöminenin varlığı, elektrikli panjurların getirdiği rahatlık ev sahiplerini mutlu etmeye yardım ediyor.

Modüler aksesuarlı mutfak sisteminin bulunduğu, ankastre ürünlerin sizleri hazırda beklediği villalar; aynı zamanda lake iç kapılara, su-ısı ve ses izolasyonuna sahiptir. İki aracın rahatlıkla park yapabileceği projede, yeşil peyzaj tasarımı sıcak bir yuvayı temsil ediyor.

Casamarin Urla Projesinde sosyal donatıları nelerdir?

Sosyalleşmenin açık olduğu Urla’nın eşsizliği burada da kendini konuşturacağı aşikar. Villalar konum gereği 24 bin metrekare peyzaj alanı ve 48 bin metrekare park alanlarına sahiptir. Özellikle doğa dostu olarak geçen mimaride sosyalleşmek her yaşa açık.

Sahil yürüyüş yolu, plaj, fitness center, spor salonları, çocuk oyun alanları her yaşa hizmet etmekten keyif duyuyor. Özellikle beach club ve kafelerin vermiş olduğu eğlenceli ortamlar; açık ve kapalı havuzların yanı sıra termal havuz alıcısını pişman etmiyor. Tüm bunlara eklenen sauna, buhar odası gibi birçok avantaja sahip olmaktan gurur duyulan bir projede yer alarak siz de kendinizle gurur duyabilirsiniz.

Detaylı Bilgi İçin:

+90 (232) 768 3666