Kategoriler
Proje Haberleri

Çaycuma Sofia Evleri satışları devam ediyor

Çaycuma Sofia Evleri projesi Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi’nde yükselen lüks yapıya sahip bir konut projesidir. Söz konusu proje Öz Kozlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Öz Kozlu İnşaat firması güvencesi ile yükselen projede 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 119 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 85 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Bahçeli dairelerin 22 metrekarelik bahçe alanı bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Duşakabin, kiler, PVC doğrama, şömine ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Çaycuma Sofia Evleri konumu hakkında 

Proje, Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi Sofular Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen projede konutlar doğa manzarasına sahiptir. Civarda market, park, cami, sağlık kurumları ve eğitim kurumları mevcuttur. Bununla birlikte dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Çaycuma Sofia Evleri fiyatları ne kadar?

Çaycuma Sofia Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 119 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.250.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 058 13 67 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…