Kategoriler
Proje Haberleri

Cebeci Residence Pendik fiyat listesi

Konut projesi Cebeci Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat A.Ş. firması tarafından inşa edilmiştir. Proje İstanbul Anadolu Yakası, Pendik İlçesi, Doğu Mahallesi’nde yer almaktadır. Cebeci Residence Pendik projesinde kalan son dairelerin satışları devam etmektedir.  Cebeci Residence Pendik fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Ayrıca projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını beklemektedir.

Pendik konut projesi 5 bin 075 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesinde 16 katlı iki konut bloğu yer alıyor. Ayrıca proje toplam 31 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip. Proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor.

Söz konusu olan proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındıracak şekilde tasarlanmıştır. Böylelikle proje kapsamında inşa edilmiş olan daire ve dükkanlar bölgedeki konut ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde tasarlanmıştır. Projede yer alan bloklar 16 katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumdadır. Ayrıca proje bünyesinde 89 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projede daire özellikleri neler?

Söz konusu olan projedeki konutlar altı farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Cebeci Residence Pendik projesinde bulunan konutlar 1+0’dan 5+1’e kadar değişiklik gösterecek daire tiplerinden meydana gelmektedir. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de sekiz farklı plandan oluşuyor. Konut, ofis ve ticari ünitelerden meydana gelen projede 59 metrekare ile 400 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde seçenekler yer almaktadır.

Cebeci Residence Pendik fiyat listesi

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişmektedir. Ayrıca dairelerin fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

Cebeci Residence Pendik projesinde yer alan brüt 47 metrekare büyüklüğe sahip 1+0 tip daireleri 1 milyon 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 69 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip daireler fiyatları 2 milyon 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Projede yer alan brüt 92 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairler 3 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

110  metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairler 3 milyon 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

115  metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairler 3 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

147 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları  4 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 207 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 6 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

217 metrekare büyüklüğe sahip 5+1 tip dairelerin fiyatları 7 milyon 200 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 226 metrekare brüt alana sahip 4.5+1 tip dairelerin fiyatları 6 milyon 800 bin TL’den başlamaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Ayrıca bahsi geçen konutlar Doğu Mahallesi’nde inşa edilmiştir. Cebeci Residence Pendik projesi Madalyon Sokak’ta yer almaktadır.

Proje künyesi

Adres: Doğu Mahallesi, Aydınlı Yolu Caddesi, Madalyon Sokak, No:8/1 Pendik / İstanbul
Daire sayısı : 89
Konut tipleri : 1+1, 2+1, 3+1, 4+1
Daire büyüklükleri : 50 – 396
Teslim tarihi : Hemen teslim
Telefon: 444 6 249

Diğer proje haberleri için tıklayınız…