Kategoriler
Proje Haberleri

Çekmeköy Life 2023’ün 2. çeyreğinde teslim

Çekmeköy Life projesi estetik ve kaliteli yapısı ile birlikte doğa ile iç içe bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu İstanbul’un Çekmeköy İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Temel İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve toplam 70 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Temel İnşaat imzası taşıyan projede her biri 9 katlı olmak üzere 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 70 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 135 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde spor salonu, açık yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, çocuk oyun parkı ve oturma alanları bulunmaktadır. Bununla birlikte geniş bahçe alanları da dikkat çekmektedir. Dış özellikler içerisinde geniş asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her dairede ısıtmalı ve TV sistemli balkonlar ile ankastre mutfak seti yer almaktadır.

Çekmeköy Life konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Çekmeköy İlçesi Taşdelen Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Anadolu Yakası’nın nezih bölgesi olan Çekmeköy’de pek çok ayrıcalık bulunmaktadır. Caddeye yakın konumu ile tüm toplu taşıma araçlarına kolay ulaşım sağlanmaktadır.

Çekmeköy Life fiyatları ne kadar?

Çekmeköy Life projesinde brüt 175 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 7.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca bahsi geçen proje 2023 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilecektir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 537 84 84 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…