Kategoriler
Proje Haberleri

Çelik Park Evleri satışları devam ediyor

Çelik Park Evleri modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Muğla’nın Dalaman İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje D&S İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde butik konsept 2 blok ve 12 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde butik konsept 2 blok ve 12 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 128 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır.

Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda yüz tanıma, parmak izi okuyucu ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Çamaşır odası, panjur, şofben, şömine gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Çelik Park Evleri konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Dalaman İlçesi Hürriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metrobüs, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Sahile yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Çelik Park Evleri fiyatları ne kadardır?

Çelik Park Evleri projesinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.749.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 492 73 10 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…