Kategoriler
Proje Haberleri

Çengelköy Erguvan Evleri satışları devam ediyor

Çengelköy Erguvan Evleri projesi aile yaşamına uygun modern konsepti ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Üsküdar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Su Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Farklı konut seçeneği bulunan projede 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 daireler ile 6 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Su Yapı İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede her biri 5 katlı olmak üzere çeşitli daire seçeneklerini bulunduğu bloklar yer almaktadır. Daireler, 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 daireler ile 6 artı 1 dubleks daireler ve bahçe katı daire seçeneklerine sahiptir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü 86 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 135 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 163 ile 218 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 6 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 254 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Proje sosyal olanakları ile dikkat çekmektedir. İçerisinde; kadın ve erkek ayrı kapalı yüzme havuzu, Fitness ve gym salonları ile çocuk oyun parkları bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ebeveyn banyosu, duşakabin, Hilton lavabo, PVC doğrama ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Çengelköy Erguvan Evleri konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Üsküdar İlçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje pek çok lokasyona yakın konumdadır. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Bununla birlikte Avrasya Tüneli ve boğaz köprüleri projeye yakın konumdadır.

Çengelköy Erguvan Evleri fiyatları ne kadar?

Çengelköy Erguvan Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 86 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 4.100.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 135 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 7.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 532 356 58 64 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…