Kategoriler
Proje Haberleri

Çengelköy Life fiyat

İstanbul Anadolu yakasının göz bebeği Çengelköy’e yeni bir konut projesi geliyor. Çengelköy Life adı verilen bu projenin mimarları Genç Yapı’ya ait. Özellikle son yıllarda popülaritesi günden güne artmış olan ilçe, İstanbul’un en güzel manzaralarına da ev sahipliği yapmaktadır.

12 bin metrekarelik bir alanı kaplayan projede, konutlar önemli lokasyon yerlerine de yakınlığı ile artı puan kazandırmaya devam ediyor. Özellikle Çengelköy Sahili’ne, 1. Boğaziçi Köprüsü’ne, 9’ncu Bağdat Caddesi ve 4’ncü Kadıköy Merkezine sadece 10 km’lik bir mesafe bulunmaktadır.

Konum Avantajları

Büyükşehirlerin en hassas konularından biri önemli konumlara oturduğunuz evin yakınlığı ve uzaklığıdır. Çengelköy Life projesi, Üsküdar’da Bosna Bulvarı Caddesi üzerindeki konumu ile burayı yaşam alanı tercih eden kişilere avantajlar sağlamaya devam ediyor. Çevre yollarına, köprülere yakınlığı ile beyaz yakalının günlük koşuşturma rutinini büyük oranda düşürmesi hedeflenmektedir.

Kuruluşunu 2002’de tamamlayan Life Yapı, müşterilerine ve sosyal yaşantıya sorumluluk bilinci yüksek, insana ve canlıya saygıyı vizyon edinmiş; teknolojiye uyum sağlamayı ve konutlarını buna uygun bir şekilde planlamayı misyon haline getirmiş olarak tanımlamaktadırlar.

Daire Çeşitleri

Proje 120 konut üzerinden, A, B ve T olmak üzere 3 farklı blok üzerine oluşturulmuştur. Her bloğun içerisinde farklı daire tipleri bulunmaktadır. 3+1 veya 4+1 dubleks tercihi olanlar için A Blok; 3+1, 4+1 ve 6+1 dubleks olmak üzere B Blok; Bir kısmı dubleks olan 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri ise T Blok’ta yer edinmiştir.

Ayrıca ticaret ünitelerinin bulunduğu T Blok, sosyal yaşantı için daha seçenekli bir görünüme sahiptir.

Yaşam Kalitesi İçin

Life Yapı, teknolojinin yanı sıra estetikten ödün vermeyerek evin içerisinde yer alan kombi, ankastre ocak, klima, mikrodalga fırın davlumbaz, buzdolabı ve fırın gibi ürünler için bazı lüks markaları tercih etmişlerdir. Kişilerin kendi zevklerine uygun seçimler yapabileceği söz konusu bu markalar arasında; Franke, Vitra, Rehau, Geberit, Vaillant yer almaktadır.

Pratik ve Sağlıklı Yaşam

Projede açık ve kapalı otopark, özellikle aileler için düşünülmüş 7/24 çalışan güvenlikler, tam kapasite jenaratör bulunmaktadır. İş stresini atmak, sağlıklı yaşamdan vazgeçmek istemeyen, çoğunlukla spor salonuna gitmesi bile büyük vakitler alacak kişiler için fitness salonu, spinning salonu, pilates salonu, açık ve kapalı yüzme havuzları, basket ve futbol sahaları gibi sağlıklı yaşamı müşterilerinin ayağına getirmişlerdir.

Tüm bunların yanı sıra çocuklar ve gençler unutulmamış, oyun parkları ve sosyalleşebilecekleri kafeler hizmetlerine sunulacaktır.

Fiyatlar Nelerdir?

Açılış fiyatı metrekaresi 8.454 TL olan proje, fırsattan herkesin yararlanabilmesi için 8.116 TL’ye fiyat değişimi gösterdi. Bu indirim seçeneği brütü 308 m² , net alanı 215,6 m² olan 4 odalı daireler için geçerlidir.

Minimum başlangıç fiyatı ise 750.000 TL’dir.

Proje detaylarına Life Yapı web adresi üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.