Kategoriler
Proje Haberleri

Cennet Turunç Villaları Aralık 2023’te teslim

Cennet Turunç Villaları projesi muhteşem yapıdaki yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Nesa Global tarafından hayata geçirilmektedir. 600 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 adet modern yapıda villa bulunmaktadır. Bu villalar ise 4 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Eşsiz tasarımı ile dikkat çeken proje hakkında detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Nesa Global güvencesi ile tasarlanan proje 600 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Bu alan içerisinde 2 adet modern mimariye sahip villa yer almaktadır. Villalar ise 4 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 2 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca bahsi geçen villaların net büyüklüğü 120 metrekare olmaktadır. Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen bu proje, çocuk oyun alanları ve özel yüzme havuzları gibi pek çok özellik sunmaktadır. Aynı zamanda fiber internet, kablo TV, su deposu, gibi birçok dış özelliğe sahiptir. Villaların ikisi de ısı yalıtımı ve ses yalıtımı sayesinde sıcak ve sessiz bir yaşam alanı sunmaktadır. Üstelik ısıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılmaktadır. Kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Yüksek güvenlikli çelik kapılarla donatılmış olan villa girişleri, akıllı ev sistemi özelliği sayesinde görüntülü diafon sistemi ile desteklenmektedir.

Cennet Turunç Villaları konumu hakkında

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde yer alan proje Turunç Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projeye yakın mesafede hem denize hem de süpermarketlere ulaşmak mümkündür. Üstelik doğa manzarasına sahip bu proje, deniz otobüsü ve otobüs durağı yakın mesafede yer almaktadır.

Cennet Turunç Villaları fiyatları ne kadar?

Cennet Turunç Villaları projesinde 2 adet villa yer almaktadır. Brüt 160 metrekare olan 4 artı 2 villa tipindeki konutlar 8.250.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca projenin teslim tarihi Aralık 2023 olarak planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 790 35 35 veya 0542 342 07 09 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…