Kategoriler
Proje Haberleri

Cennet Yalova Evleri satışları devam ediyor

Yalova İli, Çınarcık İlçesi, Çamlık Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Orman TRK firması tarafından inşa edilmiştir. Cennet Yalova Evleri konut projesinde inşaat devam etmekte olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda dairelerin satışları da özel avantajlarla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Çınarcık konut projesi Çamlık Mahallesi’nde yer alan 10 bin 800 metrekarelik proje alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi toplam 147 daire ve 9 ticari birimden meydana gelmektedir. Konut projesi kesintisiz müthiş deniz ve doğa manzarası ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki lüks dairelerde vestiyer, giyinme odası, çamaşır odası, ebeveyn banyosu gibi olanaklar yer almaktadır. Aynı zamanda dairelerde teras, ankastre set, spot aydınlatma gibi donanımlara da yer verilmiştir.

Marmara Denizi manzarasına sahip olan proje kapsamında açık ve kapalı yüzme havuzları, spor salonu, Türk hamamı, sauna, kafe, restoran ve 24 saat güvenlik hizmeti verilmektedir. Dairelerin neredeyse tamamı önü kapanmayacak bir deniz manzarasına sahiptir. Cennet Yalova Evleri konut projesinde inşaat çalışmaları devam etmekte olup, 9 tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 1+1, 2+1, 2+2, 3+1, 3+2, 4+1, 4+2, 5+1 ve 7+2 tip konutlardan meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 50 metrekare ile 311 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca proje kapsamında normal daire, dubleks ve villalara da yer verilmiştir.

Cennet Yalova Evleri fiyatları ne kadar?

Yalova konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine göre değişmektedir. Ayrıca bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

Brüt 67 metrekare 1+1 tip daireler 695 bin TL,

94 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 833 bin TL,

Brüt 158 metrekare 2+2 dubleks tip daireler 1 milyon 567 bin TL,

Deniz manzaralı 177 metrekare 2+2 dubleks tip daireler 1 milyon 746 bin TL,

3+2 deniz manzaralı, 205 metrekare brüt alana sahip dubleks tip daireler 2 milyon 235 bin TL,

235 metrekare büyüklüğündeki 3+1 villalar 3 milyon 525 bin TL,

258 metrekare brüt alana sahip 7+2 villalar ise 3 milyon 849 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Cennet Yalova Evleri nerede yer alıyor?

Konut projesi Çınarcık ilçesinin en yüksek tepesinde doğa ile iç içe bir konumda yer almaktadır. Aynı zamanda proje Çınarcık plajlarına 8 dakika, Yalova Merkezine 20 dakika uzaklıktadır. Bunların yanı sıra Yalova hızlı feribota 25 dakika, İDO Çınarcık iskelesine 4 dakikalık mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0543 667 26 77 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…