Kategoriler
Proje Haberleri

Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları teslim ediliyor

Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları projelerinde teslimlere başladı. Konut projeleri Ege Yapı firması tarafından hayata geçirilmiştir. Ayrıca yüksek kalite yaşam standartlarına hitap eden, çevreyle uyumlu ve geniş sosyal olanaklar sunan projelerde teslimler, yıl sonuna kadar tamamlanacaktır. Bulunduğu bölgeye değer katan ödüllü projelerin markası Ege Yapı, Anadolu Yakası’nda yeni projelere imza atmıştır.

Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları projelerinde teslimler başladı

Çekmeköy’de yükselen ÇamlıYaka Konakları ile Cer İstanbul projelerinin teslimlerine Eylül sonu itibarıyla başladı. Pandemi sürecinde yaşan aksamalara rağmen projelerde satışları tamamlanan konutlar hak sahiplerine teslim edilmektedir.

Ticari ünitelerde yatırım avantajı

ÇamlıYaka projesi Çekmeköy’ün merkezinde, çam ormanlarının içinde Ege Yapı’nın yaklaşık 19 bin metrekare alan üzerinde yükselmiştir. Bu konut projesinde bütün konutların satışları tamamlanarak teslimlerine başlandı. Konut projesi özgün bir mimariye sahip, az katlı, %75 yeşil alanıyla çam ormanlarının yanında, müstakil bahçeli ve teraslı evlerden oluşmaktadır. Ayrıca bu proje villa konforundaki evlerde yaşamak isteyenlerin tercihi olmaktadır.

Proje sosyal yaşam bakımından da oldukça zengindir. Ayrıca proje satışları ve kiralamaları devam eden cadde mağazalarınınsa maliklerine sene sonuna dek teslim edilmesi planlanmaktadır.

Cer İstanbul’da satışlar devam ediyor

Cer İstanbul, Yedikule’de, Tarihi İstanbul Surlarının yanı başında yer almaktadır. Adalar manzarasına sahip olan projelerde olan Cer İstanbul’da konut satışları devam etmektedir. Projede 1+1 ‘den 6+1’e dek farklı yaşam alanları sunulmaktadır. Aynı zamanda rezidanslar, ticari birimler, sosyal alanların dışında 36 kişiye özel loft daireler de bulunmaktadır.

Projeyle ilgili daha detaylı bilgi almak için 444 53 43 numaralı telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…