Kategoriler
Proje Haberleri

Cer Loft ikinci etabı satışa sunuldu

Gaziantep ve Kahramanmaraş depremleri insanların ilgisini yatay mimariye kaydırmıştır. Ege Yapı, olası büyük Marmara depreminin etkisiyle artan sağlam projeler ve yatay mimari talebine yanıt olarak, Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul’da 27 benzersiz loft daireden oluşan Cer Loft projesinin ikinci etabını hayata geçirmiştir. 8 ila 12 metre arasında değişen tavan yükseklikleri ile bağımsız bir yaşam tarzı sunan proje, modern bir estetik ve farklı bir mimari vaat ediyor.

Konut projesi tarihi Yarımada’nın Yedikule sahil şeridinde yer almaktadır. Proje, özel peyzaj alanlarına sahip az katlı bir tasarıma ve restore edilmiş 150 yıllık yapılardan oluşmaktadır. Ayrıca 5 adet tescilli yapıya sahiptir. Ek olarak, 5 yeni bina özgün mimariyi kent kültürüyle harmanlanmıştır. Söz konusu projede ayrıca 74 dönüm yeşil alan, 10 dönüm meydan, 7,5 kilometre bisiklet yolu, 6,5 kilometre yürüyüş yolu ve 6 dönüm kapalı sosyal ve kültürel alan bulunmaktadır. Ayrıca A sınıfı bir enerji kimlik belgesi ile onaylanmıştır. SPA, sauna, doğal ışık alan kapalı havuz ve masaj odaları gibi çeşitli sağlık tesislerine sahiptir.

C30 beton ve S420 demir kullanıldı

Ege Yapı, ülkenin önde gelen üniversitelerinden 300’ü aşkın mimar, inşaat, elektrik, makine, jeoloji mühendisi ve akademisyenden oluşan ekibiyle bugüne kadar ileri yapı teknolojilerini kullanarak yaklaşık 2 milyon metrekare inşaat projesi geliştirmiştir. Şirket, Cer İstanbul’u Ulusal Deprem Yönetmeliği’ne göre deprem analizleri ve simülasyonları uygulayarak depreme dayanıklı olarak tasarlamıştır. Elde edilen sonuçlara göre yapı elemanları ve donatı demiri miktarları planlanmıştır. Tüm binalar betonarme temeller üzerine inşa edilmiştir. Park kotunda bloklar birleştirilerek tek tek blokların yükünün tüm arsa alanına aktarılması sağlanmıştır. Projenin zemindeki taşıyıcı sistemi C30 beton ve S420 demir kullanılarak tamamen çelik konstrüksiyon olarak yapılmıştır. Tüm merdivenler ve asansör boşlukları perde beton duvarlarla çevrilidir.

Yedikule Kalesi’nin yanında yer alan Cer İstanbul, Tarihi Yarımada’nın büyüleyici güzelliğine kolay ulaşım imkanı sunmaktadır. Ayrıca proje Marmaray Kazlıçeşme İstasyonu’nun yanında yer almaktadır. Proje, Avrasya Tüneli girişine sadece 2 km, D100 Karayolu’na 4 km, Yenikapı Metro İstasyonu’na 3,5 km, Yenikapı Feribot İskelesi’ne 3,4 km uzaklıkta bulunmaktadır. Ve ayrıca sanat tarihi ve arkeoloji danışmanlarının desteğiyle restore edilen 2 bin metrekarelik açık hava müzesini de bünyesinde barındırıyor.

Cer Loft 24 ay sıfır fırsatı ile ön satışta

Cer İstanbul projesi, Dubai Cityscape Awards’ta “Az Katlı Konut Projesi” kategorisinde birincilik ödülü alarak bu alanda ödül alan tek Türk projesi oldu. Ayrıca Forbes tarafından “Bölgesinde Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi” seçilmiştir. Cer Loft projesinin ikinci etabında 27 özel loft daire bulunmaktadır. Projedeki bu daireler 24 ay 0 faiz, ön satış avantajı ile satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0312 280 28 28 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…