Kategoriler
Proje Haberleri

Cevizli 11 Village Nisan 2023’te teslim

Cevizli 11 Village projesi Polat İnşaat tarafından hayata geçirilmekte olup lüks villalardan oluşmaktadır. Projenin konumu İstanbul’un Silivri İlçesi’nde yer almaktadır. 6.695 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 11 adet villa bulunmaktadır. Villalar ise 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Polat İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 6.695 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde toplam 11 adet yüzme havuzlu lüks villa yer almaktadır. Bahsi geçen villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 230 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 villaların net büyüklüğü 190 metrekare olmaktadır. Villalar deprem yönetmeliğine uygun olup ülkemizde ve dünyada uygulanan radye temel uygulanmıştır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Müstakil bahçeler içerisinde her villaya ait 2 araçlık otopark alanı mevcuttur. Her villada 36 metrekarelik müstakil yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca ortak alan içerisinde; basketbol sahası, futbol sahası, tenis kortu, yürüyüş parkuru, açık ve kapalı yüzme havuzu yer almaktadır.

Dış özellikler içerisinde arıtma sistemi, hidrofor, jeneratör, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her villada 36 metrekarelik teras alanı bulunmaktadır. Üçlü ankastre set, ütü ve çamaşır odası, duşakabin, gömme dolap, vestiyer, hilton banyo, ebeveyn banyosu, alaturka tuvalet, beyaz eşya, klima, spot aydınlatma, şömine ve duvar kağıdı gibi pek çok farklı özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Cevizli 11 Village konumu hakkıında

Proje, İstanbul’un Silivri İlçesi Ortaköy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Tem Selimpaşa gişelerine ve D-100 Karayolu Selimpaşa ayrımına 3 kilometre mesafededir. Kuzey Marmara Otoyolu Silivri gişelere 13 kilometre mesafededir. Ayrıca İstanbul havalimanına 46 kilometre ve Çorlu havalimanına 51 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Aynı zamanda çevresinde kreş, cami, eczane, hastane, okullar bölgesi, sağlık ocağı, semt pazarı ve üniversite bulunmaktadır.

Cevizli 11 Village fiyatları ne kadar?

Cevizli 11 Village projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 230 metrekare olan 5 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 12.000.000 TL ile 15.500.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi Nisan 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 326 09 74 telefon numarasına ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…