Kategoriler
Proje Haberleri

Ceyda Residence lansmana özel fiyatlarla satışta

Ceyda Residence projesi eşsiz ve doğa manzarasına sahip konumu ile ferah ve huzurlu bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Avina Sanat Yapıları tarafından hayata geçirilmektedir. Modern mimarisi ile dikkat çeken ve site içerinde konumlanan projede 1 artı 1’den 3 artı 1’e kadar konut seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Avina Sanat Yapıları ile tasarlanan ve yatay mimariye sahip projede 4 katlı tek blok yükselmektedir. Modern yapıya sahip site içerisinde 1 artı 1, 2 artı 1ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 65 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 55 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu ve ferah yeşil alanlar yer almaktadır. Asansör sistemi ve kapıcı hizmet gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ebeveyn banyosu, duşakabin, Hilton lavabo, şofben, PVC doğrama, vestiyer ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Her dairede ferah teras alanları mevcuttur. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Ceyda Residence konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Kuşadası İlçesi Değirmendere Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu projede konutlar konumuna göre deniz, doğa ve havuz manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı, park ve sağlık ocağı bulunmaktadır. Üstelik dolmuş ve minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Ceyda Residence fiyatları ne kadar?

Ceyda Residence projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Üstelik kişiye özel ödeme planı oluşturulmaktadır. Brüt 65 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 2.250.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (256) 614 83 83 veya 0 (532) 066 72 75 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…