Kategoriler
Proje Haberleri

Çınar Life Pendik satışları devam ediyor

Çınar Life Pendik projesi, çınar ağacından ilham aldıklarını dile getiren Çınar Life Satış Ofisi tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu İstanbul’un Pendik İlçesi’nde yer almaktadır. 3.835 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 103 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 normal daireler ile 4 artı 2 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Tasarımını çınar ağacından ilham alarak inşa edilen proje dayanıklı, huzurlu ve güvenli bir yaşam alanı sunmaktadır. Yenilikçi ve ferah kullanım alanlarına sahip proje 3.835 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 12 katlı olmak üzere 3 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda ise toplam 103 adet daire yer almaktadır. Üstelik daireler 3 artı 1 normal daireler ile 4 artı 2 dubleks daire seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 155 metrekaredir. Aynı zamanda 4 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 346 metrekare olmaktadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun alanları, süs havuzu, eşsiz peyzaj alanı, yürüyüş alanları yer almaktadır. Dairelerde geniş bir koridor ile birlikte kullanışlı bir vestiyer bulunmaktadır. Ayrıca özel bir banyoya sahip ebeveyn yatak odası ile konforlu bir yaşam alanı sunulmaktadır. Tüm dairelerde çelik kapılar ve ferah teras alanları yer almaktadır. Laminat ve parke zeminler, ahşap doğramalar ve modern armatürler dairelere şık bir görünüm sağlanmaktadır. Bununla birlikte banyo ve mutfaklarda kaliteli musluk ve bataryalar kullanılmıştır.

Çınar Life Pendik nerede yer alıyor?

İstanbul’un Pendik İlçesi’nde yer alan proje Çınardere Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu projedeki daireler deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Yakın çevrede hastane, sağlık ocağı, polis merkezi, itfaiye ve eczane gibi acil durum ihtiyaçlarının karşılayabileceği alanlar mevcuttur. Ayrıca, çocuklarınızın eğitim ihtiyaçlarını karşılamak için ilkokul, ortaokul, lise ve üniversiteler de projeye yakın bir mesafededir. Bununla birlikte kreş, semt pazarı, eğlence merkezi, cami gibi sosyal ihtiyaçları karşılayabileceğiniz yerler de mevcuttur. Toplu taşıma araçları da projeye yakın çevrede yer almaktadır.

Çınar Life Pendik fiyatları ne kadar?

Çınar Life Pendik projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 155 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 7.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 346 metrekare olan 4 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı 16.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi ise Mart 2024 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0532 370 76 96 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…