Kategoriler
Proje Haberleri

Çınar Park Evleri Bursa satışları başladı

Çınar Park Evleri projesi Bursa’nın yükselen değeri Balkan’da kaliteli bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Bahsi geçen proje İpekoğulları İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 9.100 metrekarelik arsa alanı üzerinde 8 blok ve 120 adet daire bulunmaktadır. Bununla birlikte 14 adet mağaza mevcuttur. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İpekoğulları İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 9.100 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 7 katlı olmak üzere 8 adet blok yükselmektedir. Bloklarda 120 adet daire ve 14 adet mağaza ile birlikte toplam 134 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 191 ile 195 metrekare arasındadır. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 136 ile 138 metrekare arasındaolmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, havuz başı sosyal alanları, çocuk parkı, kafeterya, spor salonu, basketbol sahası ve futbol sahası bulunmaktadır. Site yönetim odası, jeneratör, arıtma sistemi, su deposu ve asansör gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte şifreli bina giriş sistemi ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklarda siyah cam seri, ankastre davlumbaz, set üstü ocak, fırın ve bulaşık makinesi bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu, giyinme odası, vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Çınar Park Evleri konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde şehrin yükselen değeri Balkan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konular yeşil alan manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Çınar Park Evleri fiyatları ne kadar?

Çınar Park Evleri projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.250.000 TL ile 3.500.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (224) 451 60 04, 0 (224) 451 60 09 veya 0 (533) 423 82 54 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…