Kategoriler
Proje Haberleri

City Life Balıkesir teslim tarihi

Akköse Yapı İnşaat firmasının imzası ile City Life Balıkesir projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Balıkesir ilinde yaşama kazandırılıyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje, Balıkesir Şehir Hastanesi önünde, İzmir Yolu üzerinde konumlandırılmış durumda.

Proje, bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlara, daha doğrusu cadde mağazalarına da yer veriyor. Bu da demek oluyor ki proje, bölgedeki daire ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde yaşama kazandırılıyor. Birbirinden bağımsız konut bloklarından meydana gelen projede dükkanlar giriş katta yer alıyor. Projedeki bloklar 11 katlı olacak şekilde tasarlandı.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar üç farklı konut tipinde hayata geçiriliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de her bir dairenin farklı olacak şekilde tasarlanmış durumda. City Life Balıkesir projesinde yer alan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak yaşama kazandırılıyor. Projede bulunan 2+1 konutların büyüklükleri 93 metrekare olarak tasarlandı. Bahsi geçen konutlardan 3+1 olanlar da 129 metrekare olarak hayata geçiriliyor. Projede yer alan konutlardan 4+1’lerin büyüklükleri ise 166 metrekare olarak belirlendi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan 2+1 daire tipindeki konutların fiyatları 474 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. City Life Balıkesir projesinde yer alan 3+1 konutların fiyatları ise 700 bin TL’den başlayacak şekilde satışa çıkarılmış durumda. Projede bulunan 4+1 daire tipindeki konutların fiyatları ise 900 bin TL’den başlıyor.

Projede yer alan konutların teslim tarihi ve iletişim bilgileri neler?

Projede yer alan konutların çalışmalarının 2020 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor. City Life Balıkesir projesinin çalışmalarının tamamlanmasının ardından da alıcı ve yatırımcılarına teslim edilmesi planlanmakta. Projede yer alan konutlar ile ilgili bilgi almak isterseniz veya proje ile ilgili soracağınız sorular varsa 444 61 52 numaralı telefon hattını arayabilir, dilediğiniz bilgiye sağlıklı bir şekilde ulaşabilirsiniz.