Kategoriler
Proje Haberleri

Çizgi Ötesi Göksu satışları devam ediyor

Çizgi Ötesi Göksu konut projesi geniş özellikteki sosyal alanları ve yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Etimesgut İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Dek-Em İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde tek blok ve toplam 39 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Dek-Em İnşaat firması güvencesi ile yükselen projede 15 katlı tek blok ve toplam 39 adet daire bulunmaktadır. Site içerisinde yer alan daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 ile 167 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 150 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı, basketbol sahası, fitness salonu ve oturma alanları bulunmaktadır. Bununla birlikte ferah bir teras alanına sahiptir. Blokta asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar bağımsız ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Çizgi Ötesi Göksu konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Ankara’nın Etimesgut İlçesi Göksu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik söz konusu proje merkezi bir lokasyonda yer almaktadır.

Çizgi Ötesi Göksu projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 165 ile 167 metrekare arasında olan 4+1 daireler 5 milyon 40 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0506 623 93 12 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…