Kategoriler
Proje Haberleri

Class Aqua Suites satışları başladı

Class Aqua Suites projesi huzurlu ve güvenli bir yaşam alanı sunmaktadır. Projenin konumu Mersin’in Erdemli İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Klas İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Deniz manzarası ve doğal yaşamı ile dikkat çeken projede 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 100 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, seyir ve güneşlenme terası bulunmaktadır. Bununla birlikte zengin peyzaj alanı yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Class Aqua Suites konumu hakkında

Proje, Mersin’in Erdemli İlçesi Ayaş Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine 7 dakika uzaklıktadır. Ayrıca projedeki her oda eşsiz deniz manzarasına hakimdir. Muhitinde market, tarihi mekanlar, sağlık kurumları ve restoranlar yer almaktadır.

Class Aqua Suites projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (505) 000 08 88 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…