Kategoriler
Proje Haberleri

Class Royal Tarsus’ta yaşama geçiyor

Class Royal konut projesi merkezi konumdaki lokasyonu ve modern yapısı ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Mersin’in Tarsus İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Klas İnşaat’ın en yeni projesi olarak hayata geçirilmeyi bekliyor. Site içerisinde konumlanan projede 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Klas İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilmeye hazırlanan projede 5 katlı tek blok yükselecektir. Bahsi geçen blokta ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer alacaktır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 120 metrekare olacaktır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte proje kapsamında ticari ünitelere yer verilmiş alanlar yer alacaktır. Blokta asansör sistemi yer alacaktır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunacaktır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılacaktır. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilecektir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşacaktır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcut olacaktır. Her dairede 3 adet banyo bulunacaktır. Bunun yanı sıra her dairede ferah yapıda balkon alanları yer alacaktır.

Class Royal konumu ve fiyatları hakkında

Merkezi konumu ile dikkat çeken proje Mersin’in Tarsus İlçesi Anıt Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Emine Bordo Sitesi karşısında yer alacaktır. Üstelik şehir merkezine 26 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Class Royal projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.600.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca takas yapma fırsatı mevcuttur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 624 70 33 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…