Kategoriler
Proje Haberleri

Clover Premium 2 Haziran 2023’te teslim

Clover Premium 2 projesi doğa içindeki eşsiz konumu ile Kocaeli’nin Gölcük İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Azad İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 8 dönüm arazi üzerinde 56 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Bununla birlikte deniz manzaralı teraslı çatı dubleksi ve bahçe dubleksi konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Azad İnşaat firması ayrıcalığı ile geliştirilen proje 8 dönümlük arazi üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde toplam 56 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler ise 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Bununla birlikte deniz manzaralı teraslı çatı dubleksi ve bahçe dubleksi konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 bahçe dubleksi dairelerin büyüklüğü brüt 205 metrekare olmaktadır. Projede A+ inşaat kalitesi ile birlikte daire içinde son sistem ürünler kullanılmıştır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel olarak kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, kamelyalar, spor alanı ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Projedeki tüm dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Tüm konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Konutlarda 2 adet banyo yer almaktadır. 3 artı 1 bahçe dubleks dairenin içerisinde ebeveyn banyosu yer almaktadır.

Clover Premium 2 konumu hakkında

Kocaeli’nin Gölcük İlçesi’nde yer alan proje Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik projedeki tüm konutlar eşsiz doğa ve deniz manzarasına hakimdir.

Clover Premium 2 fiyatları ne kadar?

Clover Premium 2 projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Yüzde 50 peşinat uygun ödeme tablosu ve 0 faiz oranı ile sahiplerini bekliyor. Brüt 205 metrekare olan 3 artı 1 bahçe dubleksi dairelerin fiyatı 3.250.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca projenin teslim tarihi Haziran 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(532) 246 90 07 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…