Kategoriler
Emlak Haberleri

CNR Emlak Ankara Fuarı başladı

Ankara’da ilk defa düzenlenen Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı (CNR Emlak Ankara) bugün başladı.

CNR Emlak Ankara fuarı ATO Congresium merkezinde kapılarını açtı. Düzenlenen fuara, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanı sıra proje üreten firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen daire almak isteyenler de yoğun ilgi gösterdi.

Ankara’da bir ilk olan emlak fuarında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, “Ankara’da bir ilk yaşanıyor. CNR, İstanbul’da gerçekleştirdiği uluslararası fuarı Ankara’ya taşıdı. Bu güzel organizasyon için CNR Fuarcılığı tebrik ediyorum. Ankara bu fuarı hak ediyor” dedi.

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün çalışmalarına da değinen Ceylan, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın talimatı ile Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü tarihe geçecek çalışmalara imza atıyor. Vatandaşımızın tapu işlemlerini en kolay şekilde yapacağı E-Tapu işlemlerine geçiyoruz. Biz bu sistemi 5 dakikada tapu diye tanımlıyoruz” dedi.

Kentsel dönüşümün önünde duran en büyük engellerden birinin de finansal sorunlar olduğuna dikkat çeken Ceylan, “İhtiyaç duyulan finansal sorunu gidermek için Bakanlık olarak fon oluşturma gayreti içindeyiz. Vatandaşımıza faizsiz kredi sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

CNR Holding kuruluşu İstanbul Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı (CNR Emlak Ankara) 7-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Fuara katılan projeler arasında Göksu Yenikapı, Vizyon Ankara, Tower, Yeni Peçenek, Nevaşehir, 1800 konut, Nexus Tower, Vadi Kent Ankara, Kale Ofis ve Kale Beytepe, Apistgaete, Hüma Kule, Etlik Şelale Park Sitesi, Yemenoğlu Sancak Kule yer alıyor. CNR Emlak Ankara Fuarı’nda yer alan ticari yatırım projelerinden öne çıkanlar ise şöyle: Gölbaşı, Polatlı, Eryaman, Etimesgut, Kahramankazan Projeleri, Yeşilova, Yenikent.

CNR Emlak Ankara Fuarı kapsamında gerçekleştirilecek seminerlerde emlak sektörü tüm yönleri ile ele alınacak. Fuarın üçüncü günü olan 9 Eylül tarihinde ana fuayede saat: 13:00’de ‘’Yeni Projelerden EV Alma Algoritmaları’’ konulu seminer düzenlenecek.