Kategoriler
Proje Haberleri

Collet Avcılar fiyat listesi

Batı Yapı tarafından İstanbul İli, Avrupa yakasında Avcılar İlçesi’nde hayata geçirilen Collet Avcılar projesinde daire satışları tüm hızıyla devam ediyor.

Proje 9 bin 583 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa ediliyor. İş insanlarına da birçok imkan sağlayan konut proje, geniş sosyal donatılara sahip durumda. Ev ve ofis konseptindeki konutlar hem ofis hem ev olarak kullanılabiliyor.

Proje özellikleri neler?

Projede 269 adet daire, 52 adet ofis, 75 adet ticari ünite yer alıyor. Toplam 396 adet bağımsız bölümün yer aldığı projede kalan son dairelerin satışları da devam etmektedir.

Collet Avcılar projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam üç farklı tip daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları ise 53 metrekare ile 189 metrekare arasında değişmektedir.

Collet Avcılar projesinde fiyatlar ne kadar?

Collet Avcılar projesinde yer alan 1+1 daire tipindeki dairelerin başlangıç fiyatları 389 bin TL’dir.  Projedeki 2+1 tipindeki dairelerin başlangıç fiyatları 579 bin TL’dir. 3+1 tipindeki dairelerin başlangıç fiyatları ise 775 bin TL’dir.

Projede ödeme seçenekleri neler?

Avcılar’da inşa edilen konut projesinde yüzde 35 peşinat ödedikten sonra kalan tutarın yüzde 15’i kadarı teslimde ödeniyor. Kalan yüzde 50 oranındaki tutar ise 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile ödeme fırsatı sunuluyor. Projeden satın almayı düşündükleri dairenin ücretinin tamamının peşin ödenmesi durumunda ise yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor.

Proje ne zaman teslim edilecek?

İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği Collet Avcılar projesinin 2020 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Collet Avcılar projesinin satış ofisi, Firuzköy Mahallesi, Firuzköy Bulvarı No: 210, 34325 Avcılar / İstanbul posta adresinde yer almaktadır. E-5 ve Metrobüs’e 1 km, TEM’e 5 km, Atatürk Havalimanı’na 15 km, Kanal İstanbul’a 2 km, İDO’ya ise 6 km mesafede yer alıyor.

Tel: 444 49 33