Kategoriler
Emlak Haberleri

Colorist Panorama’da sıfır faiz fırsatı

CFR İnşaat tarafından İstanbul İli, Anadolu Yakası, Şile’de hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde yüzde sıfır faiz ile konut sahibi olma imkanı bulunuyor.

12 bin metrekare yüzölçümüne sahip arazi alanı üzerinde inşa edilen Colorist Panorama projesinde toplam 42 adet daireye yer veriliyor. 42 konutun yer aldığı projenin blok sayısı ise 4 blok olarak belirlendi.

Üç farklı tipte daire seçeneklerinin yer verildiği Colorist Panorama projesindeki daire tipleri ise 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklide projelendirilerek inşa ediliyor. Projedeki evleri büyüklükleri ise 65 metrekare ile 115 metrekare arasında değişiyor. 1+1 daireler 65 metrekare, 2+1 daireler 100 metrekare, 3+1 daireler ise 115 metrekare olarak projelendirilmiş durumda.

Colorist Panorama fiyatları ne kadar?

Colorist Panorama projesinde 1+1 daireler 230 bin TL’den, 2+1 daireler 350 bin TL’den ve 3+1 daireler ise 430 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Colorist Panorama projesinde yüzde 30 peşinat ödedikten sonra geriye kalan tutarı ise 60 ay taksitli olarak yüzde sıfır faiz fırsatı ile ödeme imkanı bulunuyor.

Colorist Panorama ne zaman teslim edilecek?

Işık Üniversitesi’ne 1 kilometre mesafede yer alan Colorist Panorama projesinde açık yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, çocuk oyun alanları, buhar odası, basketbol sahası, voleybol sahası, yürüyüş parkuru gibi sosyal alanlara yer veriliyor. Projenin 2020 yılı Temmuz ayı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi hedeflenmektedir.