Kategoriler
Proje Haberleri

Comfort Villaları Beylikdüzü satışları devam ediyor

Comfort Villaları Beylikdüzü projesi İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi’nde yer almaktadır. Beylikdüzü villa projesi içerisinde 13 adet müstakil ve 4 adet ikiz olmak üzere toplam 17 adet lüks villa yer almaktadır. Bu villalar 6 artı 2 ve 7 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Beylikdüzü villa projesi içerisinde toplam 17 adet villa yer almaktadır. bu villaların 13 tanesi müstakil villalardan meydana gelmektedir. Ve ayrıca 4 tanesi ise ikiz villalardan meydana gelmektedir. Bu villalar 6 artı 2 ve 7 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Müstakil villaların büyüklüğü brüt 560 metrekare, ikiz villaların büyüklüğü ise 447 metrekare olmaktadır. Ayrıca her villanın 475 metrekare arsası olup 125 metrekare bina oturum alanına sahiptir.

Villa projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 2 araçlık özel otopark alanı mevcuttur. Her villaya özel müstakil yüzme havuz ve müstakil bahçe alanı bulunmaktadır. Üstelik villalarda ilaveten fitness, hobi odası ve personel odası da mevcuttur. Hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Kapıcı hizmeti , bahçıvan hizmeti , havuzların temizlik ve bakım hizmeti yapılmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir.

Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Çamaşır odası, gömme dolap, kiler, panjur, şofben ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Villalar bodrum + zemin + normal kat + çatı katı olmak üzere toplam 4 kattan oluşmaktadır. Bodrum katta 100 metrekarelik alan isteğe göre değerlendirilebilecek şekilde tasarlanacaktır. Giriş katında; antre, vestiyer, tuvalet, salon, mutfak ve teras bulunmaktadır. Üst katında; antre, ebeveyn yatak odası, ebeveyn banyo, 2 adet balkon, oturma odası, çamaşır odası, 2 adet yatak odası ve banyo bulunmaktadır. Ayrıca çatı katında; hol, salon, mutfak, teras, banyo ve 2 adet oda yer almaktadır.

Comfort Villaları Beylikdüzü konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi Dereağzı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa, havuz, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, deniz otobüsü, metrobüs, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. West İstanbul Marinaya 5 dakika mesafededir.

Comfort Villaları Beylikdüzü fiyatları ne kadardır?

Comfort Villaları Beylikdüzü projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 560 metrekare büyüklüğe sahip 6 artı 2 ile 7 artı 2 villaların fiyatları 22 milyon TL’den başlamaktadır. Villa projesinde satılık villa fiyatları 27 milyon TL’ye kadar yükselmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0542 801 14 55 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…