Kategoriler
Proje Haberleri

Concept Balgat fiyat listesi

Concept Balgat projesi Ankara’nın saygın inşaat firmalarından Menekşe Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Ankara İli, Çankaya İlçesi, Oğuzlar Mahallesi’nde yer almaktadır. Daire tipleri neler, ödeme planı nasıl, satılık daire fiyatları ne kadar? Proje teslim tarihi ne zaman? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. Detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Çankaya, Oğuzlar Mahallesi, 1381. sokak üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa alanı üzerinde ise tek adet konut bloğu yer almaktadır. Bu konut bloğunda ise 1+1, 2+1 ve 3+1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. Ayrıca daire büyüklükleri ise 60 metrekare ile 115 metrekare arasında değişmektedir. Konut projesinde lansmana özel fırsatlarla satışlar başlamıştır.

Concept Balgat projesinin 2024 yılında tamamlanması planlanmaktadır. Böylece 31 Nisan 2024 tarihinde konut projesinde yaşamın başlaması planlanmaktadır. Süper lüks daireler, inşaat firması tarafından satışa sunulmuş durumda. Daire tipleri arasında

Projede Dairelerin Özellikleri neler?

Projenin özellikleri arasında görüntülü diyofon, güvenlik, akrilik mutfak dolapları yer almaktadır. Ayrıca alüminyum PVC doğrama, Hilton sistemli banyo ve lavabolar, Amerikan mutfak, 1. sınıf malzemeler mevcuttur. Franke marka ankastre 3’lü set, merkezi sistem pay ölçer yerden ısıtma, ıslak zeminlerde QUA seramik, Duravit marka lavabolar, Hansgrohe marka armatürler, dış cephe taş yünü yalıtımı, 1 katlı kapalı otopark ve LED tavan aydınlatma bulunmaktadır.

Concept Balgat fiyatları ne kadar?

Konut projesinde fiyatlar, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar, dairelerin yer aldığı kata ve cepheye göre değişmektedir.

60 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 5 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır.

85 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 7 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 115 metrekare brüt alana sahip 2+1 dubleks tip dairelerin fiyatları 9 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır.

Proje nerede yer almaktadır?

Konut projesi, Taurus AVM’ye ve A.Ş.T.İ Metro İstasyonu’na yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Ayrıca, konut projesi Memorial Hastanesi’nin yanında konumlanmıştır. Ayrıca konut projesi, yatırımcılara benzersiz bir yaşam deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Menekşe Yapı Balgat projesi, konfor ve lüksü bir araya getirerek yaşam alanlarınızı yeniden tanımlamaktadır. Yatırımcılar için cazip fırsatlar sunan bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0535 626 0618 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…