Kategoriler
Proje Haberleri

Concept Deluxe Bağlıca satışları devam ediyor

Concept Deluxe Bağlıca projesi modern mimarisi ile Dörtbey İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Ankara’nın Etimesgut Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Geniş site alanı içerisindeki tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Dörtbey İnşaat firması güvencesi ile yaşama geçirilen proje kapsamında 14 katlı tek blok yükselmektedir. Bahsi geçen projede tek blokta 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daireler yer almaktadır. Bununla birlikte site içerisinde 5 adet müstakil villalar da yer almaktadır. Satışa sunulan 2+1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Ayrıca 4+1 dairelerin brüt  büyüklüğü ise 190 metrekare olmaktadır.

Konut projesi, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Proje kapsamında geniş bir sosyal faaliyet alanı bulunmaktadır. İçerisinde; basketbol sahası, yürüyüş parkurları, çocuk oyun parkı, spor alanları ve kamelyalar yer almaktadır. Üstelik geniş peyzaj alanı ve ferah bahçe alanı mevcuttur. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Ankastre mutfak seti, ebeveyn banyosu, duşakabin, Hilton lavabo, PVC doğrama ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulaması yapılmaktadır.

Concept Deluxe Bağlıca konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Etimesgut İlçesi Yeni Bağlıca Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Cadde üzerindeki konumu ile dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Concept Deluxe fiyatları ne kadar?

Concept Deluxe projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Satışları devam eden brüt 190 metrekare 4+1 tip dairelerin fiyatları 8 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0542 322 71 77 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…