Kategoriler
Proje Haberleri

Concept Yahyakaptan 0.69 vade oranıyla satışta

Concept Yahyakaptan projesi muhteşem lokasyon avantajı ve modern yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde yer alan proje Kav Konut Yatırım tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 86 daire ve 2 iş yeri olmak üzere toplam 88 ünite bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 bahçe dubleks ve çatı dubleks dairelerden oluşmaktadır. Kav Konut Yatırım’a ait proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kav Konut Yatırım güvencesi ile yaşama geçirilen proje kapsamında toplam 88 adet ünite yer almaktadır. Bu üniteler 86 adet daire ve 2 adet iş yerinden oluşmaktadır. Site içerisinde konumlanan projede daireler 2 artı 1 normal daireler ve çatı dubleksi daireler ile 3 artı 1 bahçe dubleksi ve çatı dubleksi seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 çatı dubleksi daireler brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. Proje, oldukça ferah ve ışık esaslı tasarlanmıştır. Ayrıca birinci sınıf malzeme ve işçilik kalitesi ile inşa edilmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçların güvenle park edilebileceği açık otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, fitness salonu, oyun odası, spor alanı ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Aynı zamanda sitede asansör, merkezi uydu sistemi ve fiber internet altyapısı gibi birçok özelliğe sahiptir. Isı yalıtımı ve ses yalıtımına sahip konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte tüm konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, ebeveyn banyosu, Hilton lavabo, duşakabin, PVC doğrama ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra tüm konutlarda laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Concept Yahyakaptan konumu hakkında

Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde yer alan proje Yahyakaptan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Aynı zamanda projedeki bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu yer almaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Otogara ve tramvaya yürüme mesafesinde olup, Şehir Hastanesine 5 dakika, Üniversite Hastanesine 10 dakika uzaklıktadır. Kandıra Yoluna 1 dakika ve Kuzey Otoban Kavşağına 2 dakika uzaklıkta konumlandırılmıştır.

Concept Yahyakaptan fiyatları ne kadardır?

Concept Yahyakaptan projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. 0,69 vade oranı uygulana projede bu kampanya ilk ev veya üzerinde taşınmaz bulunmayan müşterilere özel olarak sunulmaktadır. Standart oran ise 1.20 olmaktadır. Brüt 140 metrekare olan 2 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 3.300.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca projede yalnızca araç takası yapılabilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(262) 333 00 21 veya 0(532) 058 00 84 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…