Kategoriler
Proje Haberleri

D Life Metropole Residence satışları devam ediyor

D Life Metropole Residence projesi Şahanlar İnşaat tarafından inşa edilmekte olup tüm ayrıcalıklarıyla sahiplerini bekliyor. Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde yer alan proje bölgenin en yüksek noktasında olması sebebiyle dikkat çekmektedir. 4.707 metrekarelik proje alanı üzerinde toplam 46 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 4 artı 1’den 9 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Luxury Unlimited sloganıyla yola çıkan Şahanlar İnşaat 5 yıldızlı otel konforunda bir yaşam fırsatı sunmaktadır. 4.707 metrekarelik proje alanı üzerinde 16 katlı kule rezidans yükselmektedir. Concierge ve kat hizmetleriyle beş yıldızlı otel konforunda yaşam sunan rezidansta toplam 46 adet daire yer almaktadır. Bu dairelerin 4 artı 1’den 9 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 260 ile 265 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 9 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 330 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Bahçe alanları ayrıcalığıyla keyifli vakitler geçirmek için kafe, oturma alanları, su ve spor alanları bulunmaktadır.

Sosyal alanlar içerisinde; 8. katta panaromik manzaralı cafe ve lounge alanı, fitness ve pilates salonları, masaj odası, çocuk oyun ve konsol oyun odası mevcuttur. Ayrıca projede havuz, poolbar, sauna, çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra yatılı misafirleriniz için rezervasyonlu olarak kullanılan 2 adet otel odası yer almaktadır. Residence girişinde sizi karşılayan resepsiyon ve lobi bulunmaktadır. Resepsiyon dahilinde ise karşılama, concierge hizmetleri, kargo teslim alınması, danışma, sosyal alan rezervasyonları ve taksi çağırma gibi pek çok hizmet mevcuttur. Ebeveyn yatak odası, çamaşır ve bakıcı odası, giyinme odası ayrıcalıkları sizleri bekliyor. Her dairede ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

D Life Metropole Residence konumu hakkında

Proje, Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Çakmak Caddesi’nde inşa edilmektedir. Üsteli bahsi geçen proje Denizli’nin değeri hızla yükselen bölgesi Göveçlik’in en yüksek noktasında ve bölgenin en yüksek projesi olması dolayısıyla dikkatleri üzerine çekmektedir.

D Life Metropole Residence fiyatları ne kadar?

D Life Metropole Residence projesinde indirimli fiyatlara sahip son 1 adet daire kalmıştır. Kalan son indirimli daire fiyatı 2023 yılbaşına kadar geçerli olmaktadır. Brüt 260 ile 265 metrekare arasında olan 5 artı 1 dairelerin fiyatı 7.500.000 TL ile 12.500.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 330 metrekare olan 9 artı 1 dairelerin fiyatı 12.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (258) 211 10 42 veya 0 (554) 915 98 12 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…