Kategoriler
Proje Haberleri

Daire Kartal hemen teslim

İsminden de anlaşılacağı gibi İstanbul ilinin Kartal ilçesinde Daire Kartal projesi hayata geçirildi. Söz konusu olan proje Kale Grubu firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Tek bloktan meydana gelen proje modern ve yüksek mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çekiyor.

Çalışmaları tamamlanan proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Projede yer alan konutlar hemen teslim durumunda olduğu için, bölgedeki diğer projelerden bir adım daha öne çıkan Daire Kartal projesi beklemek istemeyen ve özellikle zaman sıkıntısı yaşayan konut tüketicilerinin ilgisini görüyor.

Tek bloktan meydana geldiğini belirttiğimiz proje 26 katlı olarak inşa edildi. Söz konusu proje bünyesinde 244 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede?

Bahsi geçen projedeki konutlar lokasyon özellikleri ile de alıcılarına avantaj sağlıyor. Daire Kartal projesi bünyesindeki konutları Yalı Mahallesi Halk Sokak No:10’da konumlandırmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu projede bulunan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Konutların büyüklükleri üç farklı plandan oluşuyor. Daire Kartal projesinde yer alan konutlar 1+1 ve 2+1 olarak inşa edilmiş durumda. Projede bulunan 1+1 konutlar 59 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde inşa edildi. Bahsi geçen projede yer alan 2+1 konutların büyüklükleri 100 metrekare ile 156 metrekare olarak tasarlandı.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Daire Kartal projesinde bulunan konutların fiyatları daire tipi ve büyüklüğüne göre değişecek şekilde ücretlendirildi. Projede bulunan 1+1 konutlar 405 bin 600 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu konutlardan 2+1 daire tipindeki 100 metrekare konutlar 687 bin 600 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projedeki 2+1 156 metrekare konutlar ise 1 milyon 66 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmakta.

Satışlarına tüm hızı ile devam eden projede satılık olarak alıcılarını bekleyen 70 adet konut bulunuyor.

Projedeki konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0 212 952 23 71