Kategoriler
Proje Haberleri

DAP Çeşme ön talep almaya başladı

DAP Yapı, doğayla mükemmel bir uyum içinde tasarlanan ve Akdeniz çanağının en özel noktasında konumlanan DAP Çeşme projesiyle, Çeşme’ye yalı keyfini taşıyor. Bu özel projede tarihi dokular, kültürel zenginlikler ve Akdeniz sahillerinin lüks deneyimi, Çeşme’nin doğal güzellikleriyle buluşuyor. DAP Yapı ve DAP Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, DAP Çeşme’nin eşsiz mimarisiyle Ege’nin kalbinde hayat bulduğunu belirterek, bu projede doğayla uyumlu bir yaşam sunmayı hedeflediklerini ifade etti.

DAP Çeşme Projesi detayları

DAP Çeşme projesi, Ege’nin incisi Çeşme’de 12 ay boyunca huzur ve eğlence sunan bir konsept üzerine inşa edilmiştir. Bu proje, incelikle tasarlanmış yalılar ve yalı dairelerinden oluşmaktadır. Proje, farklı seçenekler sunarak herkesin beklentilerine uygun bir yaşam alanı sağlamaktadır. Denizin üç cepheden göründüğü yalıların yanı sıra deniz manzaralı 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler de bulunmaktadır. DAP Çeşme, marinanın yanında konumlanarak denize sıfır bir yaşam deneyimi sunmaktadır.

Roma ve Osmanlı Etkileri

Çeşme konut projesi, Osmanlı ve Roma mimarisinden etkilenerek tarihi ve modern bir yaşam alanı olarak tasarlanmıştır. Proje, Çeşme Marina’ya 2 kilometre, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 6 kilometre, Medicana Hastanesi’ne 8 kilometre, Alaçatı Çarşısı’na 12 kilometre ve Port Alaçatı Marina’ya ise 16 kilometre yakınlıkta bulunmaktadır.

Aktif ve Sağlıklı Yaşam

DAP Çeşme, sadece keyifli bir yaşam sunmakla kalmayıp aynı zamanda sporu da ön planda tutmaktadır. Bu proje, rüzgâr sörfü, bisiklet, yürüyüş, pilates ve yoga gibi aktivitelere olanak sağlayarak doğayla iç içe sağlıklı bir yaşam sunmaktadır.

Babil’in Asma Bahçeleri’nden İlham

Konut projesi, Ege’nin zengin iklimini ve Akdeniz’in estetik mimarisini bir araya getirerek doğayı yaşamla bütünleştirmektedir. Proje, bölgenin en güzel koylarında yer alarak doğanın eşsiz güzelliğini ön plana çıkarmaktadır. Setli bahçeleri ve çeşitli ağaçlarıyla kusursuz bir peyzaj sunan DAP Çeşme, Babil’in Asma Bahçeleri’ne benzer bir güzellik sunmaktadır.

Çocukların Mutluluğu

Çeşme konut projesinde çocuklar da unutulmamıştır. Projede çocuklar için özel olarak tasarlanmış doğal plaj, oyun alanları, bahçeler ve yürüyüş yolları bulunmaktadır. Çocuklar burada hem eğlenecekler hem de doğa ile iç içe büyüme fırsatı yakalayacaklardır.

Her Detay İncelikle Düşünüldü

Çeşme konut projesi, DAP markasının diğer projelerinde olduğu gibi özenle hazırlanmıştır. DAP Yapı Başkanı Ziya Yılmaz, Çeşme projesi için yıllar süren hazırlık çalışmaları yaptıklarını belirtmiştir. Bu projenin, nitelikli sahil kasabalarından biri olan Çeşme’ye yakışacak şekilde detaylandırıldığını ifade etmiştir. Konut projesi, İstanbul Boğazı’ndaki yalı konseptini Ege’nin mavisine taşımayı hedeflemektedir.

Çeşme’de 12 Ay Konforlu Yaşam

Mimar Gökhan Avcıoğlu, DAP Çeşme projesi hakkında şunları söylemiştir: “Ege’nin en güzel koylarından birinde hayal edin etrafınızda arkeoloji, tarih ve kültürle bezeli bir yer olsun, doğayla birleşen berrak mavi sulara sahip olsun ve eşsiz gün batımları ve gün doğumlarıyla konforlu ve işlevsel bir yaşam sunsun. İşte tam da böyle bir proje olan proje yeşillerle çevrili, dört mevsim konforlu ve özel bir yaşam sunmaktadır. Projede yerel mimari ve tasarım geleneklerinden esinlenilmiş teraslar, avlular ve havuzlar bulunmaktadır. DAP Çeşme, Ege’nin ve Çeşme’nin doğal güzelliklerini içeren kucaklayıcı bir yaşam alanı sunmaktadır.”

DAP Çeşme projesi, doğa ile uyumlu mimarisi, eşsiz manzaraları ve konforlu yaşam alanlarıyla dikkat çekmektedir. Bu proje, Çeşme’nin güzelliklerini ve ayrıcalıklarını en üst seviyede yaşamak isteyenler için ideal bir seçenektir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 9 327 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…